• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναβαθμίσεις για Redding στην Jerez
Θα έχει και αυτός το νέο πλαίσιο στην RC213V
Νέα 30/04/2015 - 11:54

Η ομάδα της Marc VDS επιβεβαίωσε ότι, αρχής γενομένης από τον επόμενο Γύρο της Jerez, ο Scott Redding θα έχει και αυτός το πλαίσιο του 2015.

 

Αυτό πρώτοι το χρησιμοποίησαν οι εργοστασιακοί αναβάτες της Repsol Honda, ενώ στη συνέχεια δόθηκε και στον Cal Crutchlow από τον Γύρο του Τέξας.

 

Το καινούργιο αυτό πλαίσιο έχει διαφορετική θέση οδήγησης και προσφέρει σημαντική βελτίωση στους τομείς του φρεναρίσματος και στις εισόδους των στροφών.

 

«Ο Cal έχει το ίδιο ανάστημα με τους εργοστασιακούς μας αναβάτες, όμως ο Scott είναι πιο ψηλός κι έτσι το πλαίσιό του θα είναι μεγαλύτερο. Χρειαζόμαστε χρόνο και γι’ αυτό ο Cal θα το πάρει εδώ, ενώ ο Scott στην Jerez», σχολίαζε στο Τέξας ο Nakamoto.

 

«Αυτό θα μας βοηθήσει να κάνουμε το επόμενο βήμα», παραδέχτηκε στις δηλώσεις του o Redding πριν τον επόμενο Γύρο της σεζόν στην Jerez.

 

«Επιστρέφουμε στην Ευρώπη με μεγαλύτερη εμπειρία όσον αφορά στη μοτοσυκλέτα και ξεκάθαρη άποψη για το που πρέπει να κατευθυνθούμε ως προς το set-up».

 

Τέλος, ο Βρετανός άσος που έχει σκληρύνει την μπροστινή του ανάρτηση για να έχει καλύτερη απόδοση στις στροφές, πρόσθεσε:

 

«Η προτεραιότητα είναι να βελτιώσουμε την αίσθησή μου με το μπροστινό. Έχουμε σημειώσει μεγάλη πρόοδο κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

 

«Στόχος μας στην Jerez είναι απλά να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να προσπαθήσουμε να μειώσουμε τη διαφορά μας από τους μπροστά».

Επόμενο άρθρο »

Εξιλέωση θέλει ο P.Espargaro

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Δεν θα είναι εύκολα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα