• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εξιλέωση θέλει ο P.Espargaro
«Θα παλέψω για τις θέσεις που πρέπει να είμαι»
Νέα 30/04/2015 - 13:53

Αρκετά δύσκολο ήταν το ξεκίνημα της φετινής σεζόν για τον Pol Espargaro, ο οποίος πέρα από την 9η θέση στο Qatar και την 8η στην Αργεντινή, είχε και την εγκατάλειψη στο Τέξας, όταν τον παρέσυρε εκτός ο Scott Redding.

 

«Μετά από τρεις αγώνες, πηγαίνουμε στην Ευρώπη και στο πρώτο GP στην πατρίδα μου, κάτι που πάντα είναι καταπληκτικό», σχολίασε ο Pol Espargaro, ο οποίος σ’ αυτό το σημείο του Πρωταθλήματος έχει 3 βαθμούς λιγότερους σε σχέση με πέρυσι.

 

«Οι οπαδοί μας βοηθούν και μου δίνουν κίνητρο και η υποστήριξή τους είναι απίστευτη. Έτσι θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να τους το ανταποδώσω με ένα ωραίο θέαμα στον αγώνα».

 

«Ήμασταν κάπως άτυχοι στους τρεις πρώτους Γύρους και δεν αποδώσαμε καλά και γι’ αυτό δεν μπόρεσα να κοντράρω τον ομόσταυλό μου. Ωστόσο η ομάδα κάνει καταπληκτική δουλειά και νιώθω άνετα στη μοτοσυκλέτα μου».

 

«Έτσι, σε γενικές γραμμές είμαι έτοιμος να πάω και να διεκδικήσω τις θέσεις που θέλω και πρέπει να είμαι».

 

«Η πίστα είναι γρήγορη και διασκεδαστική με την Yamaha, στην οποία ταιριάζουν πολύ οι γρήγορες στροφές. Έχουμε κάποια πράγματα να δοκιμάσουμε και στόχος μας είναι να κάνουμε καλές κατατακτήριες και μετά θα δούμε τι θα γίνει».

Επόμενο άρθρο »

Συνέντευξη του αφεντικού της Pramac

« Προηγούμενο άρθρο

Αναβαθμίσεις για Redding στην Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα