• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αναποφάσιστος ο Iannone
Ψάχνει το καλύτερο δυνατό set-up
Νέα 01/05/2015 - 19:08

Θετικό ήταν το ξεκίνημα του Andrea Iannone σήμερα, πρώτη ημέρα δοκιμών του τέταρτου Γύρου του MotoGP στην πίστα της Jerez.

 

Ο Ιταλός άσος της Ducati κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα, δουλεύοντας κυρίως με το στήσιμο της μοτοσυκλέτας του.

 

Έχοντας ρίξει το βάρος του στις δοκιμές με το σκληρό ελαστικό (το μεσαίο για τις OPEN συμμετοχές) ο Iannone βγήκε προς το τέλος των ΕΔ2 - σε υψηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με το πρωί - με το μαλακό.

 

Τότε κατάφερε να κατεβάσει τέσσερα περίπου δέκατα τον πρωινό του χρόνο και γράφοντας το 1:39.511, πήρε την τέταρτη θέση στα συνδυασμένα.

 

«Σήμερα τα πήγαμε αρκετά καλά, παρά το ότι δεν έχουμε βρει ακόμα το ιδανικό set-up. Πειραματιστήκαμε περισσότερο σήμερα, δοκιμάζοντας διαφορετικά set-ups στην GP15, προσπαθώντας να κατανοήσουμε τον καλύτερο δρόμο για να ακολουθήσουμε».

 

«Παραμένω αναποφάσιστος, αλλά σε κάθε περίπτωση η αίσθησή μου είναι θετική και η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά και πάνω απ’ όλα ξέρω ότι έχω μια μοτοσυκλέτα που έχει δυνατότητες να τα πάει καλά κι εδώ».

Επόμενο άρθρο »

Επέμεινε με το σκληρό ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Πονάω πολύ...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα