• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επέμεινε με το σκληρό ο Rossi
«Αποφάσισα σήμερα να δουλέψω μόνο με αυτό»
Νέα 01/05/2015 - 19:22

Ο Valentino Rossi αποφάσισε να παραμείνει με το σκληρό ελαστικό όλη την ημέρα σήμερα, πρώτη ημέρα του τέταρτου Γύρου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, κρατώντας τα πιο μαλακά ελαστικά του για τις αυριανές κατατακτήριες.

 

Να θυμίσουμε ότι στην Jerez ήταν που πέρυσι ο Marquez δοκίμασε τη στρατηγική των τριών εξόδων στην πίστα με φρέσκο κάθε φορά ελαστικό, για να καταφέρει να πάρει το 100% από αυτά στον ένα γύρο.

 

Αύριο θα φανεί αν αυτός είναι και ο σκοπός του Ιταλού άσου για τις κατατακτήριες δοκιμές. Φυσικά, το πιο σκληρό ελαστικό είναι η επιλογή που θα κάνει - εκτός απροόπτου - στον αγώνα ο Vale και γι’ αυτό επέλεξε σήμερα να δουλέψει αποκλειστικά με αυτό.

 

«Ήταν δύσκολα τα πράγματα, ειδικά το απόγευμα. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη θέση, αλλά αποφάσισα να μείνω με το πιο σκληρό στην πίστα μιας και αυτό πιστεύαμε ότι θα είναι η καλύτερη επιλογή για τον αγώνα».

 

«Δυστυχώς όμως η απόδοση δεν είναι καλή και οι χρόνοι μας το ίδιο, οπότε και το πιο μαλακό ενδεχομένως να είναι επιλογή. Δύσκολο όμως».

 

«Με τις υψηλές θερμοκρασίες το απόγευμα, η πίστα γλιστρά πολύ και είναι δύσκολο να ελέγξεις τη μοτοσυκλέτα. Έχουμε πολλά προβλήματα στην επιτάχυνση, εξαιτίας του σπιναρίσματος και της αστάθειας της M1».

 

«Δεν έχουμε βρει ακόμα τις ρυθμίσεις  κι έτσι πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε αύριο το πρωί. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας: διαφορετική ισορροπία στη μοτοσυκλέτα, διαφορετικά ελαστικά κ.α.».

 

Δεν έχει περάσει φυσικά πολύς καιρός από τον αγώνα της Αργεντινής, όταν ο Valentino Rossi με το έξτρα σκληρό - που του έδινε καλή αίσθηση όλο το Σ/Κ - κέρδισε τον αγώνα απέναντι στον Marquez που είχε επιλέξει το πιο μαλακό.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Είμαι ευγνώμων!

« Προηγούμενο άρθρο

Αναποφάσιστος ο Iannone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα