• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Μαθαίνοντας κι άλλο τα ηλεκτρονικά
Θετικά συμπεράσματα μετά το τεστ της Jerez
Νέα 08/05/2015 - 13:21

O Maverick Vinales συνέχισε την προσαρμογή του στη μεγάλη κατηγορία, βγάζοντας πολλή δουλειά στο τεστ της Jerez με τα ηλεκτρονικά της μοτοσυκλέτας του.

 

Ο Vinales δείχνει συνεχώς ολοένα και πιο άνετος πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα, έχοντας μπροστά του Le Mans, την πίστα όπου πήρε την πρώτη του νίκη σε Grand Prix το 2012!

 

«Δοκιμάσαμε πολλά στα ηλεκτρονικά, για να βελτιωθούμε και να προσαρμόσουμε το στυλ μου για περισσότερη πρόσφυση», σχολίασε ο Vinales.

 

«Βελτιωθήκαμε πολύ και ήταν θετικό το τεστ. Δουλέψαμε στην ίδια θερμοκρασία που έγινε κι ο αγώνας και βελτιωθήκαμε περίπου για ένα δευτερόλεπτο».

 

«Δοκιμάσαμε κι ένα καινούργιο ψαλίδι, από το οποίο βγάλαμε μερικά καλά - αλλά και μερικά όχι τόσο καλά - συμπεράσματα».

 

«Το μεγαλύτερο βήμα που κάναμε ήταν στα φρένα: φρενάρουμε πιο αργά και είμαστε πιο σταθεροί».

 

«Παράλληλα βελτιωθήκαμε και με το σκληρό ελαστικό. Για το Le Mans θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τα ηλεκτρονικά και θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα καλύτερο set-up».

 

Αναφορικά με τον επόμενο Γύρο, ο Vinales δεν συμμερίζεται την άποψη του Aleix Espargaro, ότι η Γαλλική πίστα θα δυσκολέψει αρκετά την GSX-RR.

 

«Εδώ βελτιωθήκαμε αρκετά στα φρένα κι έτσι είμαστε αρκετά χαρούμενοι για το Le Mans, διότι εκεί έχει πολλά δυνατά σημεία φρεναρίσματος».

 

«Παράλληλα, είμαστε αρκετά καλοί στις κλειστές στροφές (σ.σ. σε αντίθεση με τον Aleix) κι έτσι θεωρώ ότι το Le Mans θα είναι καλό για εμάς».

Επόμενο άρθρο »

SBK Imola: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati στο Mugello

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα