• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Imola: ΕΔ1
Μπροστά ο Davies, επέστρεψε δυνατός ο Giugliano!
Νέα 08/05/2015 - 14:44

Ο Davide Giugliano που επέστρεψε στη δράση στο Γύρο της Imola, ήταν εντυπωσιακός από την αρχή και σήμερα το πρωί πήρε τη δεύτερη θέση, πίσω από τον ομόσταυλό του, Chaz Davies.

 

Η έναρξη της σεζόν για τον Giugliano είναι ο Γύρος της Imola και ο αναβάτης της Ducati - που είχε μείνει εκτός μετά τον τραυματισμό του στο χειμερινό τεστ της Αυστραλίας - έκανε από νωρίς γνωστές τις διαθέσεις του.

 

Με τον Davies να κάνει τον ταχύτερο γύρο στις ΕΔ1 - χάρη στο 1:48.056 - πέντε λεπτά πριν το τέλος, ο Giugliano ακολούθησε σε απόσταση δυο δεκάτων από τον ομόσταυλό του.

 

Μάλιστα, ο Giugliano δεν είχε πέσει σε κανένα σημείο το 45λεπτου κάτω από την τέταρτη θέση!

 

Στο τέλος βελτιώθηκε και ο Sykes, για να πάρει την τρίτη θέση μόλις 45 χιλιοστά πάνω από το χρόνο του Giugliano, αφήνοντας στην τέταρτη θέση τον άλλο οδηγό στο γκαράζ της εργοστασιακής Kawasaki.

 

Ο Jonathan Rea είχε τον έλεγχο στην αρχή, κάνοντας γρήγορα έναν καλό γύρο κι έμεινε στην πρώτη θέση για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο τέλος όμως δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του.

 

Ο τελευταίος που έμεινε σε απόσταση εντός ενός δευτερολέπτου από τον Davies, ήταν ο Leon Haslam, την ώρα που ο ομόσταυλός του (Jordi Torres) έμενε 14ος και προσπαθούσε να εγκλιματιστεί στις ιδιαιτερότητες της Imola.

 

Οι πρώτοι πέντε δείχνουν να ξεχωρίζουν, με τον David Salom να είναι έκτος και μπροστά από τον Badovini. Ο Leon Camier συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και πήρε την 8η θέση, μπροστά από τον Guintoli.

 

Θέλοντας να αφήσει πίσω του τις απογοητεύσεις σε Aragon και Assen, ο Alex Lowes ξεκίνησε καλά τον 5ο Γύρο με μια θέση στη δεκάδα, την ώρα που ο Michel Fabrizio - ο αντικαταστάτης του τραυματία Terol - έφερε την Ducati του στην 11η θέση.

 

Πτώσεις είχαν οι Tati Mercado και Randy de Puniet, με τους δυο αναβάτες να είναι καλά. Μετά την απόσυρση της EBR, ο Niccolo Canepa ξεκίνησε ελπιδοφόρα με την καινούργια του ομάδα (Grillini Kawasaki) και ήταν 15ος.

Επόμενο άρθρο »

SBK Imola: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Μαθαίνοντας κι άλλο τα ηλεκτρονικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα