• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Imola: ΕΔ3
Ο Giugliano κρατά πρώτη την Ducati!
Νέα 09/05/2015 - 13:09

Ο Davide Giugliano συνεχίζει να εντυπωσιάζει μετά την τρίμηνη αποχή του λόγω τραυματισμού και σήμερα το πρωί πέρασε στην πρώτη θέση των ελεύθερων δοκιμών 3.

 

Το άλλο αξιοσημείωτο της ημέρας, είναι το γεγονός ότι και οι δυο αναβάτες της Pata Honda - ο Michael Van der Mark και ο Sylvain Guintoli - δεν κατάφεραν να περάσουν απευθείας στην SP2.

 

Μπροστά, ο Giugliano - ο οποίος βρέθηκε και πάλι σε πίστα μαζί με τους συναθλητές τους μετά από έξι μήνες και τον τελευταίο αγώνα του 2014 στο Qatar - ανέβηκε στην πρώτη θέση χάρη στο 1:47.116.

 

Αυτός ο χρόνος ήταν καλύτερος για περίπου δυο δέκατα από το χρόνο του Rea την Παρασκευή. Ο Rea χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη περίοδο για να στήσει τη μοτοσυκλέτα του για τον αγώνα.

 

Τόσο αυτός, όσο και ο ομόσταυλός του - ο Tom Sykes - έκαναν εντυπωσιακές προσομοιώσεις που ασφαλώς θα έχουν ανησυχήσει τον ανταγωνισμό.

 

Ο Sykes - ο οποίος από την αρχή της σεζόν δυσκολεύεται στα τελευταία στάδια του αγώνα - έκανε προσομοίωση 14 γύρων, από τους οποίους οι 11 ήταν στο 1:47. Ο Rea είχε 10 από τους 14 στο μεσαίο προς ψηλό 1:47.

 

Ο Chaz Davies δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο της Παρασκευής και ήταν τέταρτος με το τέλος των ΕΔ3, ενώ ο Leon Haslam έμεινε στην πέμπτη θέση.

 

Σημαντικά βελτιωμένοι ήταν οι Ayrton Badovini και Jordi Torres, με τον Ισπανό να σκαρφαλώνει στην έβδομη θέση μετά την απογοητευτική 14η που είχε την Παρασκευή.

 

Δυνατά συνέχισε και σήμερα ο Tati Mercado, που έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο, με τον David Salom στο τέλος να αρπάζει την ένατη θέση και να αφήνει τον Alex Lowes δέκατο.

Επόμενο άρθρο »

O Rossi ο πιο εργατικός οδηγός του 2015

« Προηγούμενο άρθρο

Μεγάλη βελτίωση του Δ.Καρακώστα στην Imola

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα