• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Δεν ξέρω τι να πω!
Τρίτο φετινό διπλό για τον Ιρλανδό!
Νέα 11/05/2015 - 10:27

Ο Jonathan Rea παραδέχτηκε ότι δεν είχε λόγια για να περιγράψει αυτό που αισθανόταν, μετά από ακόμα μια επιβλητική εμφάνιση στο φετινό Πρωτάθλημα των SBK!

 

Ο πρωτοπόρος στη βαθμολογία κέρδισε στο σπριντ των μόλις έξι γύρων του πρώτου σκέλους, ενώ κυριάρχησε στο δεύτερο - που ήταν και η 150η συμμετοχή του στα SBK - για να πάρει το τρίτο φετινό διπλό.

 

Το σερί του Rea είναι σχεδόν απόλυτο, έχοντας πάρει τους 240 από τους 250 διαθέσιμους βαθμούς μετά τους πρώτους δέκα αγώνες της σεζόν! Πλέον, ο δεύτερος απέχει 87 βαθμούς από τον κυρίαρχο αναβάτη της Kawasaki!

 

«Ήταν απίστευτο Σ/Κ και δεν ξέρω τι να πω, διότι ένα τέτοιο σερί δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ. Απλά διασκεδάζω τη κάθε στιγμή», σχολίασε.

 

«Το κλειδί ήταν η σκληρή δουλειά την Παρασκευή και το Σάββατο, ώστε να έχουμε στους αγώνες ένα σύνολο με το οποίο να μπορούσαμε να κερδίσουμε».

 

Στο πρώτο σκέλος, πριν διακοπή με την πτώση του Salom, ο Rea ήταν πίσω από τον Tom Sykes και παραδέχτηκε ότι ανησύχησε λίγο με το ρυθμό του.

 

«Ειλικρινά ήμουν λίγο ανήσυχος με τους έξι γύρους του πρώτου σκέλους, διότι δεν είχαμε στήσει τη μοτοσυκλέτα για να είμαστε γρήγοροι στην αρχή, αλλά καταφέραμε και πήραμε τη νίκη».

 

«Στο δεύτερο σκέλος κοίταγα από τις ταμπέλες τη διαφορά από τον δεύτερο και όταν αυτή έφτασε στο ένα δευτερόλεπτο, είπα: συνέχισε και μην κάνεις λάθος».

 

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα, ο Jonathan Rea αφιέρωσε τη νίκη του στον πρώην αναβάτη της Kawasaki Joan Lascorz, ο οποίος έχει μείνει παράλυτος μετά από πτώση που είχε στην Ιταλική πίστα σε τεστ το 2012.

Επόμενο άρθρο »

EJC2015: 1ος βαθμός για τον Δ.Καρακώστα

« Προηγούμενο άρθρο

2015: Η κατανομή κινητήρων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα