• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2015: Η κατανομή κινητήρων
Μετά από τέσσερεις Γύρους
Νέα 11/05/2015 - 09:48

Τέσσερεις αγώνες έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής και η κατανομή κινητήρων αρχίζει και αποκτά ενδιαφέρον.

 

Ο Marc Marquez έχει χάσει έναν κινητήρα, έχοντας παραδεχτεί στην Jerez ότι το μοτέρ που είχε βλάβη στο Τέξας δεν είναι πια στη διάθεσή του και με τέσσερεις διαθέσιμους ο Ισπανός δεν έχει πολλά περιθώρια για άλλα προβλήματα.

 

Στην άλλη πλευρά του γκαράζ, ο Dani Pedrosa θα έχει τρεις καινούργιους κινητήρες μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς ο Hiro Aoyama έχει χρησιμοποιήσει δυο.

 

Στην Yamaha, οι Valentino Rossi και Jorge Lorenzo ακολουθούν διαφορετική στρατηγική.

 

Ο Vale έχει χρησιμοποιήσει δυο κινητήρες, έναν για κάθε δυο Γύρους που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής, ενώ έχει ανοίξει κι έναν τρίτο για τις ελεύθερες δοκιμές.

 

Ο Jorge Lorenzo από την άλλη έχει τρεις αγώνες σε ένα μοτέρ και μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιήσει έναν κινητήρα λιγότερο από τον ομόσταυλό του.

 

Να σημειώσουμε βέβαια, ότι όπως έχει φανεί τα τελευταία χρόνια, οι κινητήρες ανά σεζόν για τα εργοστάσια δεν αποτελούν ιδιαίτερο πρόβλημα, εκτός κι αν υπάρξει θέμα αξιοπιστίας από νωρίς.

 

Στις δορυφορικές ομάδες, οι Scott Redding, Cal Crutchlow, Bradley Smith και Pol Espargaro έχουν τρεις καινούργιους κινητήρες.

 

Η Ducati, Suzuki και Aprilia έχουν 12 κινητήρες φέτος, με τον Andrea Iannone να έχει χάσει μόλις έναν. Στις OPEN μοτοσυκλέτες, που επίσης έχουν 12 κινητήρες τη σεζόν, μόνο ο Stefan Bradl έχει χάσει έναν.

Επόμενο άρθρο »

Rea: Δεν ξέρω τι να πω!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Imola: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα