• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: «O Agostini κορυφαίος όλων»
«...έχει 22 παραπάνω νίκες, οπότε είναι ο καλύτερος όλων!»
Νέα 30/06/2009 - 11:43
Η κατάρριψη του ρεκόρ των 122 νικών του Giacomo Agostini δεν είναι αυτοσκοπός για τον Valentino Rossi και ούτε πρόκειται να καθορίσει τα μελλοντικά του πλάνα.

Σίγουρα αποτελεί δέλεαρ το να ξεπεράσει αυτόν τον αριθμό, ωστόσο δεν είναι κάτι που τον απασχολεί αυτή τη στιγμή.

Το ερώτημα βέβαια που τίθεται -και που απασχολεί περισσότερο τα Μέσα Ενημέρωσης τα οποία «ψάχνουν» την ατάκα που θα βγάλει ...πηχυαίους τίτλους-, είναι ποιος είναι ο κορυφαίος αναβάτης όλων των εποχών. Ο Doctor των οχτώ Παγκόσμιων τίτλων ή ο συμπατριώτης του και θρύλος των GP, Giacomo Agostini των 15 Πρωταθλημάτων;

«Είναι πολύ δύσκολο να συγκρίνουμε το τότε με το τώρα. Ο Agostini έχει 22 νίκες περισσότερες και αυτός είναι μεγάλος αριθμός. Σίγουρα έτρεχε ταυτόχρονα σε δυο κατηγορίες, από την άλλη όμως οι αγώνες μέσα σε μια σεζόν ήταν πολύ λιγότεροι σε σχέση με τώρα», είπε ο Rossi όταν ρωτήθηκε σχετικά και πρόσθεσε: «Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω τον Giacomo να αγωνίζεται. Ό,τι έχω δει μόνο από κάποιες κασέτες. Νομίζω ότι είναι αδύνατο να συγκρίνεις, όπως και να χει όμως έχει 22 περισσότερες νίκες, οπότε είναι ο κορυφαίος όλων!».


Το τρέχον συμβόλαιο του 30χρονου σούπερ σταρ με τη Yamaha λήγει στα τέλη του 2010 και η απόφασή του για το αν θα συνεχίσει ή όχι να αγωνίζεται στα MotoGP θα εξαρτηθεί αποκλειστικά και μόνο από το πόσο ανταγωνιστικός είναι και φυσικά από τη διάθεσή του.

«Τώρα είμαι σε πολύ καλή κατάσταση, αισθάνομαι ωραία και πολύ γρήγορος πάνω στη μοτοσυκλέτα. Δεν ξέρω αν θα 'πιάσω' τον Agostini, γιατί έχει 22 περισσότερες νίκες. Έχω συμβόλαιο για το 2010 οπότε θα είμαι και του χρόνου στα MotoGP με τη Yamaha. Όσο για το μέλλον, κατά τη διάρκεια του 2010 θα αποφασίσω τι θα κάνω. Αν πάντως έπρεπε να πάρω αυτήν την απόφαση τώρα, θα συνέχιζα να αγωνίζομαι γιατί πιστεύω ότι μπορώ να τρέξω για τρία-τέσσερα χρόνια ακόμα. Ποτέ δεν ξέρεις...».

Επόμενο άρθρο »

Αποκλειστικά MotoGP Rookies Cup

« Προηγούμενο άρθρο

Εκτός Laguna Seca o Takahashi, εξαιρετικά αμφίβολο το μέλλον του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα