• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi-Marquez: Είμαστε ακόμη φίλοι!
Lorenzo: Δεν έχω γνώμη για το περιστατικό
Νέα 01/07/2015 - 10:28

Το συμβάν στον τελευταίο γύρο και στο τελευταίο εσάκι της πίστας στο Assen δεν θα αλλάξει τη σχέση του με τον Valentino Rossi, ισχυρίστηκε ο Marc Marquez στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα.

 

«Ελπίζω πως όχι. Είμαστε οκ εκτός πίστας, αλλά μέσα στην πίστα μάχεται για τον Τίτλο και αυτό που θέλω εγώ είναι να κερδίσω αγώνες».

 

Στην ίδια ερώτηση κι ενώ του θύμισαν το περιστατικό στην Αργεντινή και την πτώση του Marquez όταν ακούμπησε στη μοτοσυκλέτα του, ο Rossi αποκρίθηκε: «Όχι, δεν το νομίζω ότι θα αλλάξει η σχέση μας».

 

Στη συνέχεια, ρώτησαν τον Marquez αν θεωρεί ότι η Επιτροπή θα είχε διαφορετική γνώμη, αν στη θέση του Rossi ήταν άλλος αναβάτης.

 

«Δεν ξέρω. Θα δούμε στο μέλλον. Όταν κάποιος άλλος κάνει το ίδιο, θα δούμε και τότε θα πούμε ότι με τον Valentino δεν έγινε τίποτα».

 

Για να πεταχτεί ο Rossi και να πει: «Να θυμηθούμε όμως και τη Laguna Seca», όταν ο Marquez το 2013 επανέλαβε την κίνηση στην Corkscrew που έκανε ο Rossi στον Stoner το 2008!

 

Από την πλευρά του, ο τρίτος Jorge Lorenzo αρνήθηκε να συμμετάσχει σ’ αυτή την αντιπαράθεση ανάμεσα στους δυο αναβάτες.

 

Όταν μάλιστα ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε τη γνώμη του για το περιστατικό, ο Ισπανός ανταπάντησε: «Ποια είναι η δική σου; Αν μου πεις, τότε θα σου πω κι εγώ».

 

Όταν εν τέλει ο δημοσιογράφος του είπε τη γνώμη του, ο Jorge Lorenzo απάντησε απλά: «Δεν έχω γνώμη».

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Θέλουμε κι άλλη δύναμη!

« Προηγούμενο άρθρο

Smith: Δεν είναι άμοιρος ευθυνών και ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα