• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Θέλουμε κι άλλη δύναμη!
Ρίσκαρα στα φρένα, για να με περνάνε στην ευθεία
Νέα 01/07/2015 - 11:17

Μετά από έναν δύσκολο αγώνα στο Assen και παρά το ότι έφτασε στην πρώτη στροφή της πίστας - στην εκκίνηση - στη δεύτερη θέση, ο Aleix Espargaro δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την ένατη θέση.

 

Για τον Ισπανό, είναι ξεκάθαρο ότι η έλλειψη ιπποδύναμης της GSX-RR του, είναι ο βασικός λόγος που τον κρατά πίσω και δεν μπορεί να διεκδικήσει καλύτερα αποτελέσματα.

 

«Ήταν ένας εκνευριστικός αγώνας. Ξεκίνησα καλά, πίεσα και προσπάθησα να ακολουθήσω τον Iannone. Ένιωθα καλά και είχα καλό ρυθμό, αλλά μετά στην ευθεία ο Dani με πέρασε».

 

«Είχα τσαντιστεί μέσα στο κράνος. Αλλά αυτό έχουμε. Πίεζα, έκανα ό,τι καλύτερο, αλλά στα μισά του αγώνα κατάλαβα ότι έπρεπε να ηρεμήσω και να τερματίσω. Κάθε φορά ρίσκαρα στα φρένα, για να με περάσουν στην ευθεία».

 

«Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα ήμουν αργός. Ήθελα απλά να τερματίσω και να πάρω τους βαθμούς».

 

Το άσχημο για τον Espargaro, αλλά και για τον Vinales, είναι ότι προς το παρόν δεν υπάρχουν πλάνα για κάποιον καινούργιο κινητήρα από την Suzuki, μετά την αναβάθμιση που έφεραν στην Catalunya.

 

Ο επόμενος Γύρος είναι στο Sachsenring, όπου υπάρχει «... μόνο μια ευθεία κι ίσως χάνουμε λιγότερο. Το στήσιμο της μοτοσυκλέτας μας είναι καλό. Στις στροφές νιώθω εξαιρετικά και φρενάρω καλύτερα απ’ όλους».

 

«Αλλά όπως είπα και προηγουμένως, είμαστε κάτω από 300χλμ/ώρα στην ευθεία, ενώ οι άλλοι είναι στα 310, 315χλμ/ώρα. Έτσι είναι πολύ δύσκολο».

Επόμενο άρθρο »

Assen: Προβλήματα για Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi-Marquez: Είμαστε ακόμη φίλοι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα