• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lowes: Ελπίζω σε νέο πλαίσιο
Από το Γύρο του Sachsenring
Νέα 02/07/2015 - 12:19

Ο Sam Lowes της Moto2 (με το νούμερο 22), ελπίζει να γεφυρώσει το κενό από τους Johann Zarco και Tito Rabat, με την έλευση ενός νέου πλαισίου, ενδεχομένως και από το Γύρο του Sachsenring.

 

Ο Βρετανός ήταν ελαφρώς απογοητευμένος που δεν είχε καταφέρει να ανέβει στο βάθρο στους τρεις προηγούμενους Γύρους - σε Le Mans, Mugello και Catalunya - κάτι που κατάφερε στο Assen.

 

«Το καλό με το να είσαι στην Speed Up είναι ότι μπορείς να βελτιωθείς κι άλλο. Η ομάδα δουλεύει σ’ ένα νέο πλαίσιο. Ίσως το έχουμε από το Sachsenring. Αυτό θα ήταν ωραίο. Αλλά και στην Indy θα ήταν καλά».

 

«Θέλουμε δουλειά στις κλειστές στροφές. Η μοτοσυκλέτα θέλει να πάει ευθεία συνέχεια. Χάνουμε μερικά δέκατα στο γύρο, αλλά σ’ αυτό το επίπεδο πάντα είναι μικρό το περιθώριο βελτίωσης».

 

Μιλώντας για τον αγώνα στην Ολλανδία, που ολοκληρώθηκε σε 16 γύρους, ο Lowes παραδέχτηκε ότι απογοητεύτηκε που δεν ήταν πιο κοντά στους δυο πρώτους, παραδέχτηκε όμως με ειλικρίνεια ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό τους.

 

Από την άλλη, τερμάτισε μόλις 2δ πίσω από τον νικητή και αυτό τον έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο, μιας και ήταν η μικρότερή του διαφορά από την κορυφή, από το θρίαμβό του στο Τέξας!

 

«Ήθελα να κερδίσω. Είχαμε καλό ρυθμό, αλλά όχι για να ακολουθήσω τους άλλους. Ήμασταν οι μόνοι κοντά τους. Οι άλλοι ήταν πολύ μακριά. Κάνουμε καλή δουλειά και πρέπει όλοι να βελτιωθούμε λίγο».

 

«Η μοτοσυκλέτα μου δουλεύει καλύτερα σε κάποιους τομείς και χειρότερα σε άλλους. Στο Assen ήταν δύσκολο να προσπεράσεις. Άλλωστε, για την ώρα οι Kalex κάνουν καλύτερη δουλειά στις στροφές».

 

«Στις στροφές είναι καλύτεροι. Παράλληλα άργησα πολύ να περάσω τον Zarco, αλλά μετά κατάφερα και πλησίασα τους δυο μπροστά! Ειλικρινά όμως δεν είχα το ρυθμό να τους ακολουθήσω».

 

«Ακόμα κι αν τους έφτανα, δεν θα μπορούσα να κάνω και πολλά. Ήταν καλύτεροι από εμένα και σ’ εμάς άξιζε η τρίτη θέση. Ήμουν ο τρίτος καλύτερος όλο το Σ/Κ. Καλύτερα από το να είσαι τέταρτος, όπως στους τρεις προηγούμενους Γύρους».

Επόμενο άρθρο »

2016: Ο Joan Mir στην Moto3

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Η καλύτερή μου εμφάνιση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα