• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Η καλύτερή μου εμφάνιση!
Στην Catalunya έπεσαν πολλοί, στο Assen πιο αληθινός αγώνας
Νέα 02/07/2015 - 12:08

Ο νεοφερμένος στη μεγάλη κατηγορία, Maverick Vinales, υποστήριξε ότι η παρουσία του στον 8ο αγώνα της σεζόν στο Assen, ήταν μια από τις καλύτερές του, παρά το ότι τερμάτισε στη 10η θέση, ενώ στην Catalunya ήταν 6ος.

 

Ο Ισπανός υπογράμμισε ότι στην Catalunya είχαμε αρκετές πτώσεις, ενώ στο Assen η παρουσία του και η τελική του θέση, αντικατοπτρίζει καλύτερα τις δυνατότητές του.

 

«Πέρα από τη θέση μου, θεωρώ ότι αυτός ήταν ένας από τους καλύτερους αγώνες μου μέχρι τώρα. Στην Catalunya πολλοί μπροστά μου έπεσαν, ενώ στο Assen ο αγώνας ήταν πιο αληθινός».

 

«Αυτή η πίστα είναι stop-and-go, με δυνατές επιταχύνσεις από την πρώτη στην έκτη και ξέρουμε καλά ότι υποφέρουμε όσον αφορά στην απόλυτη ιπποδύναμη».

 

«Το θετικό είναι ότι ο ρυθμός μου ήταν καλός και ήμουν πιο κοντά στους κορυφαίους στα φρένα και στις αλλαγές κατεύθυνσης. Οπωσδήποτε πρέπει να βελτιωθούμε στις κατατακτήριες».

 

«Δουλεύουμε ακόμα στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, ενώ αν καταφέρω να βρω τις δικές  μου γραμμές, είμαι σίγουρος ότι θα πετυχαίνω καλύτερα αποτελέσματα».

Επόμενο άρθρο »

Lowes: Ελπίζω σε νέο πλαίσιο

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Άξιζε τη νίκη ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα