• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Άξιζε τη νίκη ο Rossi!
Πήρε θέση ο Ισπανός άσος
Νέα 02/07/2015 - 11:20

Λίγα 24ωρα μετά το τέλος του αγώνα στο Assen - και αφού αρχικά είχε αρνηθεί να τοποθετηθεί για την επαφή ανάμεσα σε Valentino Rossi και Marc Marquez - ο Jorge Lorenzo υποστήριξε τον ομόσταυλό του, λέγοντας ότι άξιζε τη νίκη!

 

«Όταν με ρώτησαν μετά τον αγώνα δεν μπορούσα να εκφέρω γνώμη. Τώρα όμως, που το είδα αρκετές φορές, για να είμαι ειλικρινής είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να περνάς από τα χαλίκια και να είσαι πιο γρήγορος απ’ ότι συνήθως».

 

«Είναι όμως αλήθεια ότι και η επαφή του Marquez με τον Valentino ήταν μεγάλη και παράλληλα ο Valentino μπήκε στο εσάκι όντας στην πρώτη θέση και γι’ αυτό, κατά τη γνώμη μου, άξιζε τη νίκη αυτή τη φορά».

 

Για τον αγώνα στην Ολλανδία πρόσθεσε:

 

«Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στο Assen, ειδικά στους δυο τομείς της πίστας που δεν ήταν τόσο καλοί για το στυλ μου, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να πάρουμε αρκετούς βαθμούς».

 

«Το μεγαλύτερο ποσοστό, το 80%, που δεν καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ολλανδία, οφειλόταν στους δυο αυτούς τομείς, αλλά ένα 20% οφειλόταν και στα ελαστικά».

 

Για το νέο πλαίσιο της Yamaha είπε ότι «... δεν είναι κάτι το μεγάλο, είναι όμως ένα πλεονέκτημα για εμάς και ειδικά όταν αρχίζει το πίσω ελαστικό και χάνει σε απόδοση».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Η καλύτερή μου εμφάνιση!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Bridgestone για το Assen

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα