• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βελτιωμένος στο βρεγμένο ο Smith
Πέρυσι στη βροχή ήμουν καταστροφικός!
Νέα 01/09/2015 - 10:56

Ο Bradley Smith επέλεξε να κρατήσει τα θετικά μετά το τέλος του εντός έδρας αγώνα του στην πίστα του Silverstone, έχοντας χάσει την ευκαιρία για μια θέση στην εξάδα από τον συμπατριώτη του, Scott Redding.

 

Παρά τα προβλήματα με την πρόσφυση στον πίσω τροχό αλλά και το γεγονός ότι δεν είχε το ρυθμό των Crutchlow κι Espargaro (Pol) από την αρχή, έκανε ακόμα έναν έξυπνο αγώνα που του χάρισε την 7η θέση.

 

Το μεγάλο κέρδος για τον Βρετανό αναβάτη της Tech3, ήταν το γεγονός ότι από τις «καταστροφικές» εμφανίσεις στο βρεγμένο πέρυσι, κατάφερε να κάνει έναν καλό αγώνα στη βρεγμένη πίστα του Silverstone.

 

«Την τελευταία φορά που οδήγησα στη βροχή και ήμουν ανταγωνιστικός, έχανα 5δ στο γύρο από τον Jorge Lorenzo. Κάθε φορά που ήμασταν στο βρεγμένο πέρυσι, οι εμφανίσεις μου ήταν καταστροφικές».

 

«Η ομάδα όμως έκανε καταπληκτική δουλειά και κατά μέσο όρο ήμουν 1,2δ πίσω από τον πρωτοπόρο, που ήταν ο Valentino Rossi. Ξέρουμε ότι μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο».

 

«Ήδη μετά το τέλος ο Guy (σ.σ. Coulon, ο αρχιμηχανικός του) άρχισε να μου απολογείται γιατί έβλεπε ότι σε κάποια σημεία της πίστας η μοτοσυκλέτα ήταν νευρική και δεν μπορούσε να οδηγηθεί. Ξέρει τι πρέπει να αλλάξει για το μέλλον και είμαι αισιόδοξος αν υπάρξει κι άλλον βρεγμένος αγώνας».

 

«Ήταν όμως πραγματικά πολύ δύσκολα επειδή οι συνθήκες άλλαζαν συνεχώς και στο τέλος του αγώνα είχε περισσότερο νερό. Τα επίπεδα πρόσφυσης δεν ήταν τόσο άσχημα κι αυτό έδινε εμπιστοσύνη».

 

«Θα ήθελα να μπορούσα να πάω για το βάθρο. Στο ζέσταμα το πρωί ένιωθα εμπιστοσύνη πάνω στη μοτοσυκλέτα, αλλά όλοι και πάλι πήγαν πολύ γρηγορότερα. Έκανα 2:20 στο ζέσταμα και στον αγώνα ήμουν κάτω από αυτό».

 

«Όλοι όμως έκαναν τον καλύτερό τους αγώνα κι εγώ δεν είχα αυτό το λίγο παραπάνω. Προσπάθησα να μείνω στο 18 αλλά δεν τα κατάφερα και είναι λίγο απογοητευτικό. Ο Scott είχε κάτι παραπάνω από εμένα και πήρε αυτή τη θέση. Εγώ είμαι χαρούμενος που τερμάτισα».

Επόμενο άρθρο »

Χορεύοντας στη βροχή!

« Προηγούμενο άρθρο

Crutchlow: Δεν εκνευρίστηκα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα