• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Δεν εκνευρίστηκα
Απλά ήμουν πολύ απογοητευμένος
Νέα 31/08/2015 - 15:23

Ο Cal Crutchlow δεν θέλησε να ρίξει λάδι στη φωτιά μετά το ατυχές για τον ίδιο περιστατικό στο χτεσινό αγώνα του Silverstone.

 

Ο Βρετανός έκανε καλό αγώνα και ήταν μέσα στην πεντάδα, όταν ένα τεράστιο λάθος του Jack Miller, του ομόσταυλού του, στα φρένα τον οδήγησε μαζί με τον Αυστραλό στην πτώση.

 

«Δεν εκνευρίστηκα, απλά απογοητεύτηκα», δήλωσε ο Βρετανός που - παραδόξως - δεν ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος, παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στην πατρίδα του.

 

«Ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν, το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν και θα το ξανακάνω. Περισσότερο είχα τσαντιστεί με τον Aleix όταν με έριξε, παρά με τον Jack, αν και πίστευα ότι σήμερα θα μπορούσα να πάρω ένα καλό αποτέλεσμα».

 

«Είχα πολύ καλή αίσθηση πάνω στη μοτοσυκλέτα από το πρωί, αλλά αυτά έχουν οι αγώνες. Ήθελα ένα καλό αποτέλεσμα εδώ, τόσο για την ομάδα αλλά και για εμένα γιατί το αξίζουμε».

 

«Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ανίκητος και γυρνούσα στην πίστα αναρωτώμενος γιατί όλοι πήγαιναν τόσο αργά, αν και ήταν στο όριο τελικά».

 

Στη συνέχεια πάντως, ο Cal Crutchlow παραδέχτηκε ότι αν ήταν άλλος στη θέση του Jack θα αρπαζόταν μαζί του στα χαλίκια μετά την πτώση, όμως «... ο Jack είναι ένας πολύ συμπαθητικός τύπος».

 

«Όταν έπεφτα, σκεφτόμουν τουλάχιστον να μην με έχει ρίξει ο Jack! Αν ήταν άλλος θα είχαμε αρπαχτεί, αλλά ξέρω ότι δεν το ήθελε και δεν ήθελε φυσικά να χάσει ούτε αυτός τον αγώνα».

 

Πράγματι, άλλωστε ο Jack Miller - μέχρι εκείνο το σημείο - έκανε τον αγώνα της ζωής του στη μεγάλη κατηγορία.

 

Μετά την πτώση ο Crutchlow επανήλθε στην πίστα με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του, η οποία όμως είχε το στεγνό set-up και λίγο αργότερα έπεσε για δεύτερη φορά.

 

«Μιας και είχαν περάσει μόνο οι τρεις πρώτοι γύροι του αγώνα, είχα δικαίωμα να πάρω τη δεύτερη μοτοσυκλέτα και κυριολεκτικά πρόλαβα να κάνω μόνο 5δ πάνω της και μετά έπεσα! Είχε το στεγνό set-up

 

Λίγο πριν ολοκληρώσει τις δηλώσεις του σε Βρετανούς δημοσιογράφους, ο Cal Crutchlow τους αποκάλυψε και ένα ωραίο περιστατικό ανάμεσα στον ίδιο και τον Miller.

 

«Είχαμε βάλει στοίχημα για τον αγώνα της Moto2, 100€, και είχα πάρει Rins και αυτός Zarco. Έχασα και μετά τον αγώνα του έστειλα μνμ: άντε γ....! δεν σε πληρώνω! Μου απάντησε: δεν θα τολμούσα να τα ζητήσω ούτως ή άλλως».

Επόμενο άρθρο »

Βελτιωμένος στο βρεγμένο ο Smith

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Πήραμε πολλά ρίσκα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα