• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Πήραμε πολλά ρίσκα!
Iannone: Ήμουν πολύ αργός στην αρχή
Νέα 31/08/2015 - 13:06

Πολύ καλό αγώνα έκανε ο Andrea Dovizioso στη βρεγμένη πίστα του Silverstone και κατάφερε να πάρει την τελευταία θέση του βάθρου, πίσω από την Ducati του συμπατριώτη του Danilo Petrucci που ήταν δεύτερος!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την 3η θέση και θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου γιατί δουλεύουμε σκληρά για να γίνουμε και πάλι ανταγωνιστικοί», σχολίασε ο Dovi που με το χτεσινό αποτέλεσμα ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

 

«Δεν ήταν εύκολη ημέρα για πολλούς λόγους. Ξεκινήσαμε από την τέταρτη σειρά και παραλίγο να πέσω στην αρχή διότι το πίσω ελαστικό έχασε ξαφνικά την πρόσφυσή του και βρέθηκα πίσω».

 

«Κατάφερα όμως να ανακάμψω και να φτάσω ακόμα και στη δεύτερη θέση. Ήταν δύσκολος αγώνας κι έδωσα σκληρή μάχη με τον Petrucci και είμαι χαρούμενος με την καταπληκτική του θέση».

 

«Στα τελευταία στάδια πήραμε πολλά ρίσκα όταν προσπερνούσε ο ένας τον άλλον κι επειδή ήταν σημαντικό να βρεθούμε στο βάθρο, στο τέλος συγκεντρώθηκα απλά στο να κρατήσω την τρίτη θέση».

 

Ο Andrea Iannone δεν έκανε καλό ξεκίνημα στον αγώνα και στο τέλος του πρώτου γύρου ήταν στη δέκατη θέση. Στη συνέχεια προσπάθησε να βρει έναν καλό ρυθμό και σε συνδυασμό με τις πτώσεις μπροστά του, πήρε την 8η θέση.

 

«Δεν ήταν θετικό Σ/Κ όσον αφορά στο τελικό μας αποτέλεσμα, αλλά τουλάχιστον μπόρεσα και πλησίασα ακόμα περισσότερο την τρίτη θέση στη βαθμολογία», σχολίασε ο Iannone.

 

«Συναντήσαμε μικρές δυσκολίες κατά τη διάρκεια του Σ/Κ και η μοτοσυκλέτα μου δεν ήταν εύκολα διαχειρίσιμη εξαιτίας και των ανωμαλιών στην άσφαλτο, που μας δημιουργούσαν πολλά προβλήματα».

 

«Στον αγώνα είχα δυσκολίες ιδιαίτερα με το πίσω ελαστικό στις στροφές και πάνω απ’ όλα ήμουν πολύ αργός στην αρχή. Μετά, καθώς περνούσαν οι γύροι, μείωσα το φρένο του κινητήρα και η κατάσταση βελτιώθηκε».

 

«Ποτέ όμως δεν κατάφερα, σε κανένα σημείο του αγώνα, να βρω τη σταθερότητα στο ρυθμό μου που ήθελα».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Δεν εκνευρίστηκα

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Μόνο στο Playstation!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα