• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ντεμπούτο με 9η θέση για A.Espargaro
Πρώτη φορά της GSX-RR σε βρεγμένη πίστα!
Νέα 01/09/2015 - 12:14

Ο αγώνας στο Silverstone ήταν η πρώτη ευκαιρία για την Suzuki να δοκιμάσει τη νέα της μοτοσυκλέτα στο βρεγμένο, χωρίς όμως τα πράγματα να εξελίσσονται όπως θα ήθελε ο Aleix Espargaro.

 

Στην πρώτη στροφή της πίστας ο Yonny Hernandez ακούμπησε κι έβγαλε εκτός τον Aleix, ο οποίος έχασε επαφή με τους υπόλοιπους. Στη συνέχεια μάλιστα, άρχισε να ακούει και κάτι περίεργους θόρυβους από τη μοτοσυκλέτα του!

 

Ο Ισπανός πάντως το πάλεψε και κατάφερε στο τέλος να πάρει τους εφτά βαθμούς της ένατης θέσης, ένα καλό ντεμπούτο για την GSX-RR στο βρεγμένο. Ο ίδιος είχε πάρει πέρυσι το πρώτο του βάθρο στο βρεγμένο, στην Aragon, αλλά ήταν δύσκολο να πετύχει κάτι αντίστοιχο φέτος.

 

«Μετά τον αγώνα στο Silverstone, δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος. Είμαι όμως ικανοποιημένος. Στο ζέσταμα το πρωί βρήκαμε μια καλή λύση στο στήσιμο που με γέμισε αυτοπεποίθηση και ήμασταν έτοιμη για τη βροχή».

 

«Δυστυχώς όμως με χτύπησε ένας άλλος αναβάτης στην πρώτη στροφή και αυτό με έκανε να χάσω χρόνο και θέσεις κι έπρεπε να ανακάμψω. Άρχισα να ακούω μάλιστα και κάτι περίεργους θορύβους από τη μοτοσυκλέτα μου».

 

«Γενικά όμως η απόδοσή της ήταν καλή και κατάφερα να κερδίσω μερικές θέσεις και να έχω σταθερούς χρόνους για τα δυο τρίτα του αγώνα. Δυστυχώς όμως η απόδοση του πίσω ελαστικού έπεσε πολύ κι έπρεπε να σταματήσω να πιέζω».

 

«Είχα ένα καλό προβάδισμα από τον αναβάτη που ήταν πίσω μου κι αποφάσισα ότι ήταν καλύτερο να τερματίσω τον αγώνα και να πάρουμε πληροφόρηση. Δεν είχαμε οδηγήσει ποτέ στη βροχή και το παραμικρό δεδομένο είναι υπερπολύτιμο για εμάς».

Επόμενο άρθρο »

Miller: Συγγνώμη στον Cal!

« Προηγούμενο άρθρο

Χορεύοντας στη βροχή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα