• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Συγγνώμη στον Cal!
Πήρε ένα βαθμό ποινής ο Αυστραλός
Νέα 01/09/2015 - 12:36

Μετά τη μικρή καθυστέρηση του αγώνα της μεγάλης κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο Jack Miller - στη βρεγμένη πίστα του Silverstone - ξεδίπλωσε το ταλέντο και την ταχύτητά του!

 

Ο Αυστραλός rookie στην κατηγορία έκανε εκρηκτική εκκίνηση και αμέσως βρέθηκε να μάχεται με τους πολύ πιο έμπειρους εργοστασιακούς αναβάτες για μια θέση στο  βάθρο! Η καταστροφή όμως δεν άργησε να έρθει.

 

Προσπαθώντας να μείνει μπροστά από τον Pol Espargaro, ο Miller έκανε ένα μεγάλο λάθος στα φρένα και έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, παρασύροντας μαζί του στην πτώση και τον Cal Crutchlow.

 

Ο Miller - η χρονιά του οποίου στη μεγάλη κατηγορία, μετά την απευθείας άνοδό του από την Moto3, μόνο εύκολη δεν είναι με αρκετές πτώσεις και σε αγώνες - τιμωρήθηκε με ένα βαθμό ποινής στην αγωνιστική του άδεια.

 

«Είμαι χαρούμενος με το Σ/Κ αλλά όχι φυσικά με το αποτέλεσμα του αγώνα. Θέλω να πω μια μεγάλη συγγνώμη στον Cal που τον έριξα, αλλά και οι δυο μας πιέζαμε πολύ», σχολίασε ο Αυστραλός άσος.

 

«Δεν ήθελα να τον ρίξω. Προσπαθούσα να κρατήσω πίσω μου τον Pol στα φρένα και κατά λάθος μπήκα βαθιά και τον παρέσυρα. Ήταν ατύχημα, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλό Σ/Κ γιατί βρήκαμε κάποιες ρυθμίσεις με τη μοτοσυκλέτα».


«Είμαστε πιο άνετοι τώρα και ανυπομονώ για το Misano που είναι καλή πίστα για εμένα. Θα έχει καινούργια άσφαλτο φέτος και περιμένω να δω την πρόσφυση πως θα είναι καθώς πέρυσι δεν ήταν καλή. Θα έχει ενδιαφέρον».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δεν ξέρω τι θα κάνω

« Προηγούμενο άρθρο

Ντεμπούτο με 9η θέση για A.Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα