• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ DANI PEDROSA: «Ο Lorenzo μου έδωσε το αριστερό χέρι...»
Μιλάει για όλα στον Δημήτρη Διατσίδη
Νέα 17/07/2009 - 17:17

 

Μιλάει για όλα στον Δημήτρη Διατσίδη

 

Το να βρεθεί κανείς σε «one-to-one» συνέντευξη με τον Dani Pedrosa, πιστέψτε μας είναι πιο δύσκολο και από την αντίστοιχη με τον Valentino Rossi, αφού η συζήτησή μας με τον «γιατρό» έχει γίνει πια κάτι καθιερωμένο κάθε χρόνο από το 2005 και μετά!

Ο λόγος είναι ότι ο μάνατζερ του Ισπανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή των 125 και 250, ο Alberto Puig έχει περάσει τη φιλοσοφία στον οδηγό του, ότι από τη στιγμή που αρχίζει η δράση στην πίστα, πρέπει να είναι 100% προσηλωμένος στη σχέση του με τη μοτοσυκλέτα και την ομάδα και να μην τον απασχολεί τίποτε άλλο.

Βέβαια κάποιες φορές βρισκόμαστε με τον Dani στα πιτς και λέμε στα γρήγορα μερικά πράγματα, αλλά για επίσημη συνέντευξη με κάμερες κ.λπ. ούτε λόγος.

 

Ήμασταν τυχεροί που η συνέντευξη αυτή είχε καθοριστεί αρκετό καιρό πριν, για τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για το Γερμανικό Grand Prix! Είναι η πρώτη συνέντευξη «πρόσωπο με πρόσωπο» που δίνει ο Pedrosa μετά την εκπληκτική του νίκη στην Laguna Seca.

Θα σας πούμε εδώ τις επικεφαλίδες της συζήτησης, θα δείτε μεγάλο μέρος της στον ΣΚΑΪ την Κυριακή στις 2 και μισή το μεσημέρι και όλη θα την απολαύσετε στο site μας μετά από λίγες ημέρες.

 

Ένα από τα σημεία που μας έκανε εντύπωση είναι η αναφορά του στην χειραψία με τον Lorenzo μετά τη νίκη του στις ΗΠΑ! «Εγώ ήμουν ο νικητής και γιαυτό ήμουν χαρούμενος. Αυτός έκανε την κίνηση, αλλά μου έδωσε το αριστερό του χέρι, οπότε... Δεν ξέρω αν αυτή η κίνηση και ο χρόνος μπορεί να εξομαλύνει τις σχέσεις μας, που έχουν πολύ κακά προηγούμενα», είπε ο Dani.

 

Για το γεγονός ότι ο Puig δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή η ανανέωση του συμβολαίου του με την Honda δεν είναι προτεραιότητα, είπε: «Έτσι είναι, τώρα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να πάω καλά, να κερδίσω αγώνες και να δείξω τις δυνατότητές μου. Αν πηγαίνω καλά και η Honda θα θέλει να συνεχίσουμε, αλλά και οι άλλες ομάδες».

 

Για το πού βρίσκει τη δύναμη να επανέρχεται πιο δυνατός, μετά από τόσους συνεχείς τραυματισμούς, είπε: «Η δύναμη πρώτα από όλα βρίσκεται μέσα σου. Μετά αντλείς δυνάμεις από όλους γύρω σου που σε υποστηρίζουν. Παίρνω δύναμη και από την επικοινωνία των φίλων που έχουν φτιάξει το fun club, τους Pedrosistas όπως λέγονται».

 

Τέλος έστειλε μήνυμα στους Έλληνες φίλους του: «Θέλω πολύ να έλθω στην Ελλάδα και να γνωρίσω από κοντά αυτούς που με υποστηρίζουν. Θα το προσπαθήσω να έλθω μόλις βρω χρόνο».

 

Αυτά και άλλα πολλά και για τις βελτιώσεις της Honda με το νέο σασί που τον βοηθά στην είσοδο της στροφής, μας είπε ο πιο συνεσταλμένος και εσωστρεφής από τους οδηγούς του ΜotoGP.

Επόμενο άρθρο »

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - 250cc: Δυναμική επιστροφή BARBERA

« Προηγούμενο άρθρο

ESPARGARO: Nικητής σε αγώνα kart στο Sachsenring

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα