• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΓΕΡΜΑΝΙΑ LIVE: Η Aprilia στην ΜΟΤΟ2!!!
Νέα 19/07/2009 - 08:33

 

Η Aprilia ο κατασκευαστής που πλήττεται περισσότερο από την κατάργηση των 250cc και την ολοκληρωτική αντικατάστασή τους το 2011 από την κατηγορία ΜΟΤΟ2, με τον ενιαίο κινητήρα της Honda, τον 4κυλινδρο εν σειρά στα 600cc με απόδοση 150 ίππους, αποφάσισε να κατασκευάσει τη δική της μοτοσυκλέτα για τη νέα αυτή κατηγορία!

 

Βέβαια σε μοτοσυκλέτες παραγωγής η Aprilia RS 250 κινείται από κινητήρα της Suzuki και έτσι υπάρχει προηγούμενο στον τομέα αυτό. Όμως στον αγωνιστικό τομέα, θα είναι μια έκπληξη η χρήση του κινητήρα ενός μεγάλου κατασκευαστή που θεωρητικά είναι «αντίπαλος».

 

Με την εμπλοκή της Aprilia στην MOTO2, όλες οι άλλες ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην κατηγορία θα έχουν να παλέψουν με μια σίγουρα καλύτερη ομάδα, αφού θα υπάρχει εργοστασιακή υποστήριξη.

Ίσως η απόφαση αυτή έχει να κάνει με το γεγονός ότι το Groupο Piaggio θέλει να έχει και μια μοτοσυκλέτα στη μεσαία κατηγορία και ίσως αυτό να είναι το ξεκίνημα μιας συνεργασίας που θα φέρει στην παραγωγή μια Aprilia με κινητήρα Honda! Ίδωμεν...

Επόμενο άρθρο »

MONSTER YAMAHA: Πολλά προβλήματα...

« Προηγούμενο άρθρο

ΓΕΡΜΑΝΙΑ LIVE: Ο Rossi έγραψε 101!, ο Lorenzo 2 λάθη!!

Χορηγοί