• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BΡΕΤΑΝΙΚΟ MotoGP: O Bradley Smith θα ανταγωνιστεί τον Jenson Button – στο Tρίαθλο!
Οι δύο Βρετανοί θα βρεθούν αντιμέτωποι τον επόμενο μήνα, στον αγώνα Τρίαθλου, του Λονδίνου.
Νέα 24/07/2009 - 10:19

Το MotoGP θα βρεθεί απέναντι στη Formula 1, τον επόμενο μήνα με το Bradley Smith και το Jenson Button έτοιμους για μάχη στο Λονδρέζικο Τρίαθλο.

 

Ο αναβάτης από το Oxfordshire, που έχει κερδίσει δύο φετινούς αγώνες, μπαίνοντας σοβαρά στο παιχνίδι του τίτλου, προκάλεσε τον πρωτοπόρο του φετινού πρωταθλήματος F1, όταν οι δύο τους βρέθηκαν στον πρόσφατο αγώνα Formula 1, στο Silverstone.

 

Ο Smith παρακολούθησε τον αγώνα του Silverstone, σαν επίσημος προσκεκλημένος του Bernie Ecclestone. Ο πατέρας του Button, John Button, είναι φανατικός υποστηρικτής του MotoGP, και ήρθε σε επαφή με το Smith, γεγονός που οδήγησε σε συνάντηση με το Jenson. Αφού έμαθαν ότι και οι δύο μοιράζονται το ίδιο πάθος για το Τρίαθλο, ο Smith προκάλεσε τον Button να διαγωνιστούν στο Λονδρέζικο Τρίαθλο, τον πιο φημισμένο αγώνα Τρίαθλου στον κόσμο.

 

Εν τω μεταξύ, ο Lewis Hamilton είχε ήδη αποφασίσει να μην ανταγωνιστεί το Button, στο συγκεκριμένο αγώνα. Ο Smith δεν είναι καινούριος στο Τρίαθλο και την κολύμβηση, καθώς το ποδήλατο και το τρέξιμο αποτελούν βασικά στοιχεία της προπόνησής του. Ο Button όμως, έρχεται πρώτος στα στοιχήματα. Ο οδηγός της Brawn, αγωνίζεται πολύ συχνά στο Τρίαθλο.

 

“Του είπα ξεκάθαρα, ότι ο Lewis (Hamilton) δε θα σε ανταγωνιστεί, αλλά εγώ θα το κάνω. Είμαι σίγουρος ότι θα ξεκινήσουμε μαζί, οπότε η μάχη θα είναι πολύ έντονη. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, στο τέλος της σεζόν θα κερδίσουμε και οι δύο, τα πρωταθλήματα στα οποία διαγωνιζόμαστε, κάτι που θα είναι φανταστικό για τον κόσμο των μηχανοκίνητων sport στη Βρετανία. Στο Τρίαθλο, όμως, μονάχα ένας μπορεί να νικήσει, και θα φροντίσω να είμαι εγώ!”, δήλωσε ο Bradley Smith.

Επόμενο άρθρο »

ELIAS: Αβεβαιότητα για το μέλλον...

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΕLANDRI: “Ονειρική η φετινή χρονιά”

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα