• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ονειρικό προβάδισμα!
Αλλά ο ανταγωνισμός δεν κοιμάται!
Νέα 03/02/2016 - 17:16

Ονειρικό ήταν το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος με πειστικό τρόπο ολοκλήρωσε τις δοκιμές της Sepang μισό δευτ. πιο γρήγορος από τον δεύτερο!

 

Με βάσει την εικόνα του Ισπανού μάλιστα, δεν θα ήταν άστοχο να ισχυριστεί κανείς ότι αν είχε το μαλακό ελαστικό στη διάθεσή του την τελευταία ημέρα, αυτή η διαφορά θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη.

 

Ο Jorge ανέλαβε τα ηνία από την πρώτη ημέρα, με διαφορά 1,033 από τον δεύτερο, στη συνέχεια ήταν καλύτερος όλων με το σκληρό ελαστικό χτες, κάτι που επιβεβαίωσε και σήμερα, αφήνοντας πάλι σχεδόν 1δ πίσω του τον δεύτερο.

 

«Ίσως μόνο σε όνειρο να μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι θα έφευγε με ένα δευτερόλεπτο προβάδισμα από τον δεύτερο και 1,3δ από τον τρίτο. Σήμερα όμως ήταν εφικτό», σχολίασε.

 

«Ήταν συνδυασμός πραγμάτων. Η Yamaha έχει μια πολύ ανταγωνιστική μοτοσυκλέτα και με τα Bridgestone δεν μπορούσαμε να πάρουμε το 100% απ’ αυτήν. Τώρα μπορούμε».

 

«Προφανώς όμως ο ανταγωνισμός δεν κοιμάται. Πολλές Ducati είναι γρήγορες και θα βελτιωθούν κι οι Honda».

 

«Έτσι, μπορούμε να πούμε για σήμερα ότι δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε καλύτερα, αλλά είναι μια πίστα. Πρέπει να πάμε στο Phillip Island και στο Qatar πριν τον πρώτο αγώνα».

 

«Είναι καλύτερα λοιπόν να είσαι προσγειωμένος και από την εμπειρία μου ξέρω           ότι τα πάντα μπορούν ν’ αλλάξουν πολύ γρήγορα. Τη μια είσαι δυνατός και την άλλη έχεις θέματα».

 

Ωστόσο και ο ίδιος παραδέχτηκε ότι το ένα δευτερόλεπτο διαφοράς είναι ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα.

 

«Σ’ αυτή την πίστα, ναι. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει στην Αυστραλία και στο Qatar. Για την Sepang πάντως, αν ο αγώνας ήταν αύριο θα ήμασταν οι δυνατότεροι».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Σε λάθος δρόμο!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Έκανα τη «βρώμικη» δουλειά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα