• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Σε λάθος δρόμο!
Τώρα πρέπει να βρούμε το σωστό
Νέα 03/02/2016 - 18:14

Η τελευταία ημέρα των δοκιμών στην Μαλαισία επεφύλασσε μια μικρή βελτίωση για τον Marquez, ωστόσο ο Ισπανός σε γενικές γραμμές δυσκολεύεται πολύ πάνω στην Honda του.

 

Το μεγαλύτερό του πρόβλημα στο να βρει σταθερό ρυθμό, είναι τα καινούργια ηλεκτρονικά και συγκεκριμένα το software της Dorna.

 

«Είναι δύσκολο να κρατήσουμε το ρυθμό μας και απέχουμε πολύ από εκεί που θέλουμε να είμαστε. Με αυτά τα ηλεκτρονικά δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε».

 

«Είναι όπως έλεγα στα τέλη της περσινής χρονιάς, ότι δηλαδή στα πρώτα τεστ κάποιοι θα έχουν λύσεις και κάποιοι όχι. Ίσως ακολουθήσαμε το λάθος δρόμο και τώρα προσπαθούμε να βρούμε το σωστό»

 

«Έριξα το βάρος στο νέο κινητήρα αλλά δεν έκανα συγκρίσεις, διότι όταν είσαι μακριά με τα ηλεκτρονικά είναι δύσκολο να συγκρίνεις».

 

Ο Marc δεν έχει βρει ακόμα το όριο, ή καλύτερα την εμπιστοσύνη να πιέσει στο όριο και γι’ αυτό δεν επιχείρησε στο τέλος να κάνει έναν καλύτερο χρόνο.

 

«Δεν πίεσα στο 100%. Το επίπεδο της μοτοσυκλέτας δεν είναι έτοιμο ακόμα. Αν δείτε αυτές τις ημέρες δεν είχα πτώση».

 

«Φυσικά και πίεσα, αλλά όχι όπως στις κατατακτήριες. Αλλά ακόμα κι όταν πίεζα φάνηκε ότι ήμασταν μακριά από τους αναβάτες της Yamaha».

 

«Ίσως σε ένα γύρο να μείωνα τη διαφορά από τον Lorenzo, αλλά σε ρυθμό όχι».

 

Πάντως ο Marquez δεν δείχνει να απογοητεύεται. «Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι την τελευταία ημέρα θα είμαστε πιο κοντά. Δυσκολευτήκαμε στην Μαλαισία, σε μια καλή πίστα, αλλά δουλεύουμε και το σημαντικό είναι ότι μειώνουμε τη διαφορά».

 

«Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να μην είμαστε 100% έτοιμοι στο Qatar, όμως θα προσπαθήσουμε να είμαστε εκεί και να παλέψουμε για το βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Χρειαζόμαστε λύσεις

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Ονειρικό προβάδισμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα