• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Χρειαζόμαστε λύσεις
Και μάλιστα γρήγορα!!
Νέα 04/02/2016 - 09:56

Απαντήσεις στα προβλήματα θέλει ο Dani Pedrosa και μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει: γρήγορα!

 

Χτες, τελευταία ημέρα των δοκιμών, ο Dani ήταν 6ος - πίσω από τον Stoner - και με μεγάλη διαφορά (1,581δ) από τον πρωτοπόρο Lorenzo.

 

Ο Ισπανός άσος, πέρα από τις Yamaha, υπολογίζει και τις Ducati και με τον πρώτο Γύρο στο Qatar να μην απέχει πολύ, τονίζει την ανάγκη να βρεθούν λύσεις!
 

«Στο παρελθόν είχα λόγους που δυσκολευόμουν στην αρχή της σεζόν με την Honda, αλλά μπορούμε να πούμε ότι και άλλοι είναι κοντά, όχι μόνο η Yamaha».

 

«Στις στροφές και στις εξόδους δυσκολευόμαστε. Ακολουθούσα κάποιες Ducati και στις ευθείες η διαφορά είναι κάπως τεράστια, όπως και στις στροφές».

 

«Νομίζω ότι χάνουμε παντού... οφείλεται σε κάτι μεγάλο αυτό και πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Υπάρχουν τόσα διαφορετικά στη μοτοσυκλέτα πέρα από τον κινητήρα, όπως τα ηλεκτρονικά και τα ελαστικά».

 

«Πρέπει να προσαρμοστούμε όσο καλύτερα γίνεται και όσο πιο γρήγορα γίνεται, διότι ο πρώτος αγώνας πλησιάζει».

 

Ο Pedrosa παραδέχεται ότι δεν έχει λύσει στο πως να μειωθεί η διαφορά από την κορυφή, το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι χρειάζεται πολλή δουλειά.

 

«Προφανώς και πρέπει να κάνουμε αλλαγές, όπως υποδεικνύεται από τη διαφορά στους χρόνους και την αίσθηση που έχουμε με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Δεν ξέρουμε όμως που πρέπει να τις εφαρμόσουμε αυτές τις αλλαγές, ή με ποιόν τρόπο, αλλά πρέπει να γίνουν».

 

«Ήταν ένα δύσκολο τεστ. Κάναμε πολλή δουλειά, αλλά δεν δείξαμε τις δυνατότητες της μοτοσυκλέτας. Προς το τέλος μπόρεσα και πίεσα και τη βελτίωσα λίγο».

 

«Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι είμαι χαρούμενος με την αίσθησή μου και τη δουλειά που κάναμε».

 

«Στο τέλος δοκίμασα και δυο διαφορετικά μπροστινά, το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο και η Michelin νομίζω ότι πρέπει να πάρει σύντομα μια απόφαση».

Επόμενο άρθρο »

Stoner ο... μηχανικός!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Σε λάθος δρόμο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα