• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Κάτι πρέπει ν’ αλλάξει
Χάνουμε πολύ σε ταχύτητα στις στροφές
Νέα 03/03/2016 - 12:47

Μετά τις δυσκολίες της πρώτης ημέρας στην πίστα του Qatar, ο Dani Pedrosa θέλει να κάνει σημαντικά βήματα προόδου στις επόμενες δυο ημέρες δοκιμών.

 

Ο Ισπανός της Repsol Honda ολοκλήρωσε την ημέρα μόλις στην 13η θέση και με διαφορά στο 1,4δ πίσω από τον πρώτο Lorenzo.

 

«Δεν βελτιωθήκαμε σήμερα και ο χρόνος μας, σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας, ήταν αργός».

 

«Θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο γρήγοροι στη συνέχεια και θα δοκιμάσουμε ένα διαφορετικό set-up για να δούμε αν θα μας βοηθήσει να είμαστε πιο γρήγοροι».

 

«Για την ώρα δυσκολευόμαστε με το στήσιμο και δεν έχουμε την ταχύτητα που θέλουμε στις στροφές. Πρέπει να βρούμε λύσεις».

 

Ο Dani αποκάλυψε ότι ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπισε είχε να κάνει με το πλαίσιο και σήμερα θα δοκιμάσει κάποια νέα πράγματα, σε μια προσπάθεια να κερδίσει το χαμένο έδαφος.

 

«Δεν καταφέραμε να είμαστε γρήγοροι, αλλά θ’ αλλάξουμε κάποια πράγματα και θα δούμε αν θα μας βοηθήσουν. Έχουμε μερικές ιδέες».

 

«Για μένα το πρόβλημα είναι περισσότερο το πλαίσιο. Χάνουμε πολύ σε ταχύτητα μέσα στις στροφές και κάτι πρέπει ν’ αλλάξουμε».

 

«Δεν παλεύω τόσο με τα ηλεκτρονικά τώρα, όσο με το να στρίψω τη μοτοσυκλέτα. Στο Phillip Island άλλωστε κάναμε σημαντική πρόοδο με τα ηλεκτρονικά».

 

«Παραμένουν όμως κάτι στο οποίο έχουμε να μάθουμε πολλά ακόμα και ειδικά σε διάρκεια αγώνα με φθαρμένα ελαστικά, αλλά και στον ένα γύρο για τις κατατακτήριες».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Δεν τον πίστευα!

« Προηγούμενο άρθρο

Σε αγωνιστικό ρυθμό ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα