• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar Moto2: ΕΔ2
Μικρές διαφορές, ξεχώρισαν Folger-Rins
Νέα 17/03/2016 - 23:38

Φοβερός ο ανταγωνισμός στη μεσαία κατηγορία, με τους 18 πρώτους αναβάτες να είναι στο ίδιο δευτερόλεπτο, με το τέλος των ΕΔ2!

 

Οι πρώτοι δέκα είχαν διαφορά κάτω από μισό δευτερόλεπτο, με τον περσινό νικητή της κατηγορίας στο Qatar, Jonas Folger, να παίρνει την πρώτη θέση!

 

Ο Γερμανός εντυπωσίασε όχι μόνο στον ένα γύρο - κάνοντας τον καλύτερο χρόνο της ημέρας με 1:59,566 - αλλά και σε σταθερότητα, έχοντας εφτά γύρους κάτω από τα δυο λεπτά!

 

Ο Lowes πήρε τη δεύτερη θέση ανεπηρέαστος από τη δεύτερη πτώση του, σε ισάριθμες περιόδους δοκιμών.

 

Ο Βρετανός πλησίασε με την Kalex του - τη νέα του μοτοσυκλέτα - στα 91 χιλιοστά τον Folger, ενώ έμεινε μπροστά από τον Alex Rins για 21χιλ.

 

Ο Rins ήταν ο δεύτερος αναβάτης που ξεχώρισε, κυρίως λόγω των πολλών καλών γύρων που έκανε στο 1:59 και αυτός: έξι στο σύνολο.

 

Ο Zarco βελτιώθηκε ελάχιστα σε σχέση με τις ΕΔ1 και πήρε την τέταρτη θέση, χωρίς όμως να «βγάζει» εύκολα γύρους στο 1:59, μιας και είχε μόνο έναν.

 

Την πεντάδα έκλεισε ο Franco Morbidelli, που ποντάρει πολλά στη βοήθεια του πρώην αρχιμηχανικού του Tito Rabat, Pete Benson.

 

Ο νεαρός Ιταλός έκανε τον ίδιο ακριβώς χρόνο με τον Thomas Luthi, αλλά ο δεύτερος πιο γρήγορος γύρος του ήταν καλύτερος από αυτόν του Ελβετού.

 

Ο Luthi έπεσε από την πρώτη θέση στις ΕΔ1 στην έκτη στις ΕΔ2, καθώς ήταν και ο μοναδικός από τους δέκα πρώτους (κι ένας από τους 4 μόνο) που δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Τον «καίνε» τα ηλεκτρονικά

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar MotoGP: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα