• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DE PUNIET: “Ονειρική η άνοδος στο βάθρο”
Ο Γάλλος παίρνει το πρώτο του βάθρο με την ομάδα της LCR Honda.
Νέα 27/07/2009 - 12:03

Ο Randy De Puniet πάντα ήταν ένας αναβάτης που έπαιρνε ρίσκα – μια στρατηγική που του έχει στοιχίσει πολλές πτώσεις στο παρελθόν. Στον αγώνα της Κυριακής, όμως, οι πιο συντηρητικές επιλογές του ανταμείφθηκαν με άνοδο στην τρίτη θέση του βάθρου.

 

“Είναι σαν όνειρο για εμένα και την ομάδα. Ήταν ένας πολύ αγχωτικός αγώνας και προσωπικά ήμουν πολύ ανήσυχος στη σειρά εκκίνησης, εξ αιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών. Έκανα καλή εκκίνηση, και στους πρώτους γύρους ήμουν πολύ επιθετικός”, είπε ο Γάλλος.

 

“Ήμουν στην έκτη θέση, αλλά η διαφορά με τους μπροστινούς ήταν μεγάλη, οπότε αποφάσισα να κρατήσω το ρυθμό μου, αποφεύγοντας το ρίσκο. Ο Toni έπεσε μπροστά μου και ο Pedrosa δε φαινόταν να έχει να εμπιστοσύνη στη μοτοσυκλέτα του. Όταν άρχισε να χάνει χρόνο, έκανα την κίνησή μου για να τον προσπεράσω και παλέψαμε για κάποιους γύρους. Τελικά τον πέρασα, και συνειδητοποίησα ότι βρισκόμουν στην τρίτη θέση.”

 

Η πτώση του Rossi, που είχε μέχρι τότε την πρωτοπορία, έφερε τον Puniet σε ακόμα καλύτερη θέση, αλλά ο Γάλλος είχε να αντιμετωπίσει έναν αποφασισμένο Colin Edwards, στους τελευταίους γύρους. Στο τέλος, προσπεράστηκε από τον Αμερικάνο, αλλά κατάφερε να ανέβει στο βάθρο για πρώτη φορά, μετά το Ιαπωνικό Prix του 2007.

Επόμενο άρθρο »

ΜCWILLIAMS: Θα τρέξει με ΚΤΜ.

« Προηγούμενο άρθρο

SUPERBIKES: Νίκες για Biaggi και Spies στο Brno.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα