• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Σεπτέμβριο θα κλείσει το θέμα LORENZO
«Η λογική απόφαση είναι να μείνουμε στη Yamaha», λέει ο εκπρόσωπος του Ισπανού, Marcos Hirsch...
Νέα 08/08/2009 - 11:22
«Ακολουθεί περίοδος σκέψης. Μην περιμένετε ανακοινώσεις πριν το Σεπτέμβριο». Αυτό ήταν το σχόλιο που έκανε ο εκπρόσωπος του Jorge Lorenzo, Marcos Hirsch μιλώντας σε Ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης.

Η γενική αίσθηση που υπάρχει είναι ότι ο νεαρός αναβάτης θα υπογράψει τελικά την επέκταση της συνεργασίας του με την εργοστασιακή ομάδα της Υamaha αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι επίσημο.

«Η συνάντηση που είχαμε με τον Masao Furusawa (επικεφαλής της Yamaha) μας άφησε πολύ ικανοποιημένους. Μας κατέθεσαν την πρότασή τους για να συνεχίσουμε μαζί τους. Ανέκαθεν λέγαμε ότι η φυσιολογική εξέλιξη και η λογική απόφαση είναι να μείνουμε στη Yamaha», είπε χαρακτηριστικά ο Hirsch που φρόντισε όμως να ξεκαθαρίσει πως θα γίνουν συναντήσεις και με άλλα δύο εργοστάσια τα οποία απέφυγε να κατονομάσει (το ένα είναι σίγουρα η Honda, το άλλο πιθανότατα η Suzuki).

«Η αγορά είναι ανοιχτή ακόμα και με σεβασμό προς τα άλλα δύο εργοστάσια που έχουν ζητήσει να μας συναντήσουν, θα ακούσουμε τις προτάσεις που έχουν να μας κάνουν. Έχουμε στα χέρια μας την πρόταση της Yamaha, θα ακούσουμε και τις άλλες προτάσεις και μετά θα ακολουθήσει μια περίοδο σκέψης», δήλωσε.

Κλείνοντας ξεκαθάρισε πως το θέμα θα κλείσει μέσα στο Σεπτέμβριο: «Να είστε βέβαιοι ότι στο Brno δεν θα υπάρξει καμία εξέλιξη. Όταν υπάρξει τελική απόφαση και συμφωνία τότε θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση. Ο Jorge θα σκεφτεί τις προτάσεις και μέχρι το Σεπτέμβριο δεν θα υπάρξουν εξελίξεις».

Επόμενο άρθρο »

SUPERSPORT FANS CLUB - 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 - TRACK DAY

« Προηγούμενο άρθρο

EDWARDS: Απίθανη η μετάβασή του στην Aprilia.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα