• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Aprilia πιο ανταγωνιστική στην Jerez
Espargaro: Θέλω ένα νορμάλ Σ/Κ
Νέα 04/05/2017 - 11:18

Μετά το πικρό GP στο Τέξας για την Aprilia, ο κατασκευαστής έφτασε στην Ευρώπη με ελπίδες για μια πολύ καλύτερη παρουσία στον αγώνα της Κυριακής.

 

Στην Jerez ο Romano Albesiano ελπίζει σ’ ένα Σ/Κ που θα πλησιάζει την παρουσία της ομάδας στο Qatar με τον Aleix Espargaro.

 

«Η Jerez είναι μια πολύ διαφορετική πίστα από τις προηγούμενες, με την RS-GP να έχει καλή παράδοση στη συγκεκριμένη πίστα».

 

«Ο κινητήρας δεν παίζει ρόλο εκεί, ενώ σημαντικά είναι τα φρένα και ο έλεγχος σούζας της μοτοσυκλέτας».

 

«Τα επίπεδα πρόσφυσης εξαρτώνται από τη θερμοκρασία κι έτσι τα πράγματα μπορεί ν’ αλλάξουν γρήγορα».

 

«Στο Austin βρήκαμε κάποια ενδιαφέροντα πράγματα στο στήσιμο της μοτοσυκλέτας στο πίσω μέρος, τα οποία και θα θέσουμε σε εφαρμογή αμέσως».

 

Μπροστά στους συμπατριώτες του, ο Aleix Espargaro θέλει ν’ αφήσει πίσω του τις απογοητεύσεις σε Termas και κυρίως στο Austin.

 

«Μ’ αρέσει η ατμόσφαιρα και η πίστα. Μετά από τους δυο προηγούμενους Γύρους, θέλω να έχω ένα νορμάλ GP και πάλι. Θα κοιτάξουμε να βρούμε το καλύτερο στήσιμο για να κάνουμε έναν καλό αγώνα».

 

Τέλος, ο Sam Lowes έχει έναν και μόνο στόχο για το επερχόμενο GP: «Πέρυσι στην Jerez είχα πάρει την pole position και τη νίκη».

 

«Μ’ αρέσει η πίστα και θα κοιτάξουμε να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά. Στόχος μου είναι να πάρω τους πρώτους μου βαθμούς».

Επόμενο άρθρο »

Avintia: Έχει μοτοσυκλέτες

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Από τις αγαπημένες μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα