• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
HAYDEN: Ενθουσιώδης για τον αγώνα του Estoril.
O Αμερικάνος ανυπομονεί να τρέξει στην Πορτογαλική πίστα.
Νέα 30/09/2009 - 07:11

Μετά από ένα μήνα σχεδόν, μετά τον αγώνα του Misano, ο Nicky Hayden είναι ενθουσιασμένος που επιστρέφει στη δράση αυτό το σαββατοκύριακο, στο Estoril. Ο Hayden θα ξεκινήσει τους τέσσερις τελευταίους γύρους του Πρωταθλήματος από τη 14η θέση της κατάταξης, απέχοντας όμως, μόλις 15 βαθμούς από τον 8ο.

 

"Αυτή η μικρή διακοπή ήταν καλοδεχούμενη, αλλά πλέον ανυπομονώ να ανέβω ξανά πάνω στη μοτοσυκλέτα και να αγωνιστώ" δήλωσε ο αναβάτης από το Kentucky. "Κατά τη διάρκεια του διαλείμματος προπονήθηκα σκληρά και προετοιμάστηκα για το τελευταίο σκέλος του Πρωταθλήματος. Κάθε φορά που έχουμε μια μικρή διακοπή, μοιάζει με θείο δώρο με τους ρυθμούς που ταξιδεύουμε."

 

"Ανυπομονώ για τον αγώνα της Πορτογαλίας – πηγαίνουμε εκεί με πολύ θετικό προαίσθημα. Στους τελευταίους αγώνες έχουμε κάνεις αρκετές βελτιώσεις στη μοτοσυκλέτα, οι οποίες νομίζω ότι είναι εμφανείς μέσα στην πίστα. Πέρσι επισκεφτήκαμε τη συγκεκριμένη πίστα σε διαφορετικό σημείο του Πρωταθλήματος, οπότε έχει περάσει σχεδόν ενάμισης χρόνος από τον προηγούμενο αγώνα στο Estoril. Αυτό σίγουρα κάνει τα πράγματα κάπως πιο δύσκολα", δήλωσε ο Αμερικάνος.

Hayden 2
Hayden 2

 

"Η πίστα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά μου αρέσει. Είναι αρκετά στενή και σφιχτή, και έχει μάλλον το πιο κλειστό και πιο αργό chicane ολόκληρου του Πρωταθλήματος. Επίσης, μου αρέσει η τελευταία, πολύ μακριά στροφή. Προσωπικά πάντως είμαι ενθουσιασμένος και λόγω της επιστροφής του Casey. Είναι πολύ θετικό που θα τον έχουμε μαζί μας και είμαι βέβαιος ότι θα είναι γρήγορος όπως πάντα. Απ' ότι φαίνεται, το να ανέβω στην πρώτη σειρά ή στο βάθρο έγινε ακόμα δυσκολότερο για εμένα", δήλωσε ο Hayden αστειευόμενος.

 

"Ελπίζω η τύχη του Nicky να αλλάξει σε σχέση με το Misano, διότι οι επιδόσεις του στους τελευταίους γύους του Πρωταθλήματος έχουν βελτιωθεί χαρακτηριστικά. Πιστεύω ότι μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα στο Estoril", δήλωσε ο επικεφαλής της Ducati, Livio Suppo.

Επόμενο άρθρο »

ΙPPOLITO: Γράμμα προς τους αναβάτες.

« Προηγούμενο άρθρο

STONER: «Aνυπομονώ να επιστρέψω»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα