• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROOKIES CUP: Ξεκινάει η επιλογή των αναβατών.
Αναβάτες από 25 χώρες πηγαίνουν στην Ιταλία για την επιλογή.
Νέα 30/09/2009 - 08:30

Η προετοιμασία για το 4ο Rookies Cup ξεκίνησε, με 39 αναβάτες να συναγωνίζονται για μια θέση στο Πρωτάθλημα του 2010. Οι καλύτεροι αναβάτες από όλο τον κόσμο θα παλέψουν για να εξασφαλίσουν μια θέση στο Πρωτάθλημα Rookies Cup, και η φετινή επιλογή θα είναι αυστηρότερη από ποτέ.

 

Το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό, όποτε οι υποψήφιοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η φετινή σεζόν έκλεισε εντυπωσιακά και αποδείχτηκε περίτρανα η αξία του θεσμού, αλλά και το πόσο σοβαρά αντιμετωπίζουν το Rookies Cup οι ομάδες του MotoGP.

 

Το επίπεδο του ανταγωνισμού φέτος απαιτούσε οι υποψήφιοι να αποδείξουν την αξία τους σε μοτοσυκλέτες υψηλών επιδόσεων, πριν καν προσκληθούν στην προεπιλογή. Τις προηγούμενες χρονιές, τα κριτήρια ήταν πιο χαλαρά, και η εξασφάλιση συμμετοχής ευκολότερη.

 

Η λίστα με τους συμμετέχοντες στο Red Bull MotoGP Rookies Cup του 2010 αναμένεται να ανακοινωθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επιλογής των αναβατών.

Επόμενο άρθρο »

DOOHAN ΕΝΑΝΤΙΟΝ SCHUMACHER

« Προηγούμενο άρθρο

ΙPPOLITO: Γράμμα προς τους αναβάτες.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ