• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3: ΕΔ1
Ο Antonelli ξεκινά με το δεξί
Νέα 31/05/2019 - 11:19

Σε πολύ καλές καιρικές συνθήκες διεξήχθησαν οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές της μικρής κατηγορίας της Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στην πίστα του Mugello.

 

Από τους οδηγούς της κατηγορίας, ήταν ο Niccolo Antonelli αυτός που ξεχώρισε και με χρόνο 1:58,188 πήρε την πρώτη θέση από τον Gabriel Rodrigo.

 

Τον τρίτο καλύτερο χρόνο έκανε ο John McPhee, ο αναβάτης που κατάφερε να πάρει τη νίκη στον προηγούμενο Αγώνα του Le Mans, ενώ τέταρτος ήταν ο Lorenzo Dalla Porta.

 

Οι 4 πρώτοι ήταν με μοτοσυκλέτες της Honda, ενώ η καλύτερη KTM ήταν αυτή του Aron Canet στην 5η θέση, με διαφορά μισού δευτερολέπτου από την κορυφή.

 

Καλή παρουσία για τον Can Oncu, με τον Τούρκο να σημειώνει τον έκτο καλύτερο χρόνο και να κρατά πίσω του τον Albert Arenas και τον Alonso Lopez.

 

Μετά την απογοήτευση από την πτώση του στο Le Mans, o Tony Arbolino ξεκίνησε καλά το Σ/Κ στο Mugello παίρνοντας την 9η θέση.

 

Πίσω του ήταν ο Tatsuki Suzuki, αυτός που τον έριξε στον προηγούμενο Αγώνα, ενώ τις 14 πρώτες θέσεις συμπληρώνουν οι Masia, Kornfeil, Rossi και Garcia.

Επόμενο άρθρο »

Mugello MotoGP: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Νέες επιτυχίες για τον Σπύρο-Μάριο Φουρθιώτη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα