• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Πάει γυρεύοντας ο Lorenzo!
Ο Petrux δεν θα έπρεπε να ζητά συγγνώμη από κανέναν
Νέα 05/06/2019 - 13:52

Το πώς είδε το Ιταλικό Grand Prix, εξήγησε στο «αδελφό» website gpone.com, ο γνωστός μάνατζερ στο χώρο του paddock, Carlo Pernat.

 

«Τι μπορώ να πω νίκη του Petrucci… ήταν στρατοσφαιρική! Για να είμαι ειλικρινής όμως, δεν καταλαβαίνω τα συγγνώμη που έλεγε, μιας και ο ομόσταυλός σου είναι ο πρώτος και μεγαλύτερος εχθρός σου».

 

«Φυσικά και καταλαβαίνω τη σχέση τους εκτός πίστας, αλλά όταν αγωνίζεσαι δεν υπάρχουν φίλοι».

 

«Η Ducati έκανε σωστά και δεν έδωσε εντολές, μιας και ο Petrucci - που είναι τέταρτος στο Πρωτάθλημα - μπορεί και αυτός να παλέψει για τον Τίτλο».

 

«Ο Danilo είδε το κενό στην San Donato και έκανε την κίνησή του. Ο Marquez από την άλλη, δεν παρέδωσε τα όπλα ενώ ο Dovi έπρεπε να σταματήσει αλλιώς θα χτύπαγε τον Marc».

 

«Η Ducati ήταν ανταγωνιστική, σε αντίθεση με την Yamaha που δυσκολεύτηκε. Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα: είτε ο Rossi το έχει χάσει, κάτι που δεν το πιστεύω, είτε υπάρχουν προβλήματα μέσα στην ομάδα».

 

«Φαίνεται σαν να μην ξέρουν τι να κάνουν… πολλοί περίμεναν τον Quartararo στο βάθρο, αλλά η μοτοσυκλέτα δεν είναι ανταγωνιστική».

 

«Όπως το βλέπω εγώ, δεν υπάρχουν λύσεις και πρέπει να παρθούν αποφάσεις… και από τον Rossi επίσης».

 

«Δεν μπορούν να συνεχίσουν έτσι. Πλέον είναι η τέταρτη μοτοσυκλέτα στο grid, καθώς ο Rins και η Suzuki τους έχουν ξεπεράσει».

 

«Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά εδώ και 40 χρόνια που βλέπουμε τέτοια πράγματα από την Yamaha».

 

«Όσο για τον Lorenzo, δεν μπορώ να καταλάβω τι νόημα έχει να πάει στην Ιαπωνία για να συζητήσει για το γεγονός ότι η μοτοσυκλέτα είναι κομμένη και ραμμένη στον Marquez».

 

«Ο Lorenzo βάζει τον εαυτό του σε μία δύσκολη κατάσταση και θα βγει ηττημένος. Τι θα του πουν στην Ιαπωνία; Ίσως να τον βοηθήσουν λίγο, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξουν τη μοτοσυκλέτα για αυτόν».

 

«Δεν αποκλείεται το συμβόλαιό του να διακοπεί στο τέλος της σεζόν. Φαίνεται ότι το να αλλάζεις μοτοσυκλέτα έχει γίνει πολύ δύσκολο. Πάρτε για παράδειγμα και τους Zarco και Iannone».

 

«Το πρωτάθλημα πάντως είναι συναρπαστικό μέχρι στιγμής και ο Dovizioso δεν πρέπει να τα παρατήσει».

 

«Ο Marc κατέβηκε από το διαστημόπλοιό του και τον νίκησε ο Petrucci στο Mugello. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν είναι ανίκητος».

Επόμενο άρθρο »

Νέος νικητής για την Michelin

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati: Μοτοσυκλέτα για όλους!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα