• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Σφραγισμένα» χείλη στο HRC
Η Honda και η «δύσκολη» RC213V
Νέα 06/06/2019 - 10:57

Ο Jorge Lorenzo χρειάστηκε ενάμιση χρόνο για να γίνει ανταγωνιστικός με την Ducati, αλλά με την Honda τα πράγματα – όπως έχει πει και ο ίδιος – είναι πιο δύσκολα.

 

Γι’ αυτό το λόγο, αμέσως μετά το GP στο Mugello, ο Ισπανός αντί να πάει σπίτι του, ταξίδεψε μέχρι την Ιαπωνία για να βρει και να ζητήσει λύσεις.

 

Μια κίνηση που σχολιάστηκε στο paddock και ήδη έχουμε τις πρώτες εκτιμήσεις ότι ενδέχεται ακόμα και να διακοπεί το συμβόλαιο του Ισπανού από το HRC!

 

Κάτι τέτοιο δήλωσε πρόσφατα ο γνωστός στο paddock, Carlo Pernat, αλλά στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Giacomo Agostini.

 

Ο 15 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό σταθμό, είπε:

 

«Ο δρόμος των Lorenzo-Honda θα μπορούσε να τελειώσει νωρίτερα από το αναμενόμενο».

 

«Ναι, έχει δυο χρόνια συμβόλαιο, αλλά τα συμβόλαια σπάνε. Οι φήμες λένε ότι αύριο πάει στο Τόκυο και μπορεί ήδη από τώρα να σπάσει το συμβόλαιό του».

 

Αυτό που πιστεύει ο Agostini, αλλά και άλλοι στο paddock, είναι ότι η Honda θα αρνηθεί τα αιτήματα του Lorenzo για πιο «εύκολη» μοτοσυκλέτα και θα σπάσει το συμβόλαιό του!

 

Είναι γνωστό το ήπιο ξέσπασμα του Lorenzo κατά τη διάρκεια του GP στο Mugello, που – πάντως – δεν επανέλαβε κάτι το οποίο δεν έχει ειπωθεί στο παρελθόν:

 

Ότι δηλαδή η Honda δεν είναι μια εύκολη μοτοσυκλέτα για κανέναν, παρά μόνο για τον Marc Marquez, κάτι για το οποίο ο Marc έχει δείξει τη δυσφορία του.

 

Δυσαρέσκεια υπάρχει και στους κόλπους της Honda, καθώς η ομάδα και το εργοστάσιο δεν θέλει να αποκαλείται η μοτοσυκλέτα της «δύσκολη».

 

Μάλιστα στο Mugello, ο Τεχνικός Διευθυντής του HRC, ο Takeo Yokoyama, είχε σφραγισμένα τα χείλη του κι έκανε δηλώσεις με το σταγονόμετρο.

 

Μια ένδειξη για τις εξελίξεις που έρχονται; Μόνο ο χρόνος θα δείξει…

Επόμενο άρθρο »

Ο Marc Marquez… απογειώνεται!!

« Προηγούμενο άρθρο

Δράση της ΑΜΟΤΟΕ, για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα