• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Το feedback του Pedrosa
Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ!
Νέα 07/06/2019 - 10:51

Ο Pol Espargaro δεν είναι μόνο χαρούμενος με τα τελευταία θετικά αποτελέσματα της KTM στις πίστες, αλλά έχει ακόμα έναν λόγο αισιοδοξίας.

 

Μετά από αρκετό καιρό, ο Dani Pedrosa – ο δοκιμαστής της ομάδας – επέστρεψε στις πίστες και πρόσφατα δοκίμασε και πάλι την RC16 στο Brno.

 

Ο Pol έχει εκφραστεί και στο παρελθόν με πολύ καλά λόγια για τη συμβολή του Pedrosa στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας, κάτι που επανέλαβε και σε πρόσφατες δηλώσεις του.

 

Μάλιστα περιμένει με ανυπομονησία την Δευτέρα στις 17 Ιουνίου, μιας και τότε θα έχει την ευκαιρία – για πρώτη φορά – να είναι μαζί με τον Dani σε επίσημο τεστ!

 

Πρόκειται για το τεστ μετά τον Αγώνα στην Βαρκελώνη που θα γίνει στις 16 Ιουνίου στο Montmelo και στο οποίο θα δούμε για πρώτη φορά επισήμως τον Pedrosa ως δοκιμαστή της ΚΤΜ.

 

Εν τω μεταξύ, στην ΚΤΜ συνεχίζουν να δουλεύουν πυρετωδώς, μιας και θέλουν να ετοιμάσουν περισσότερα ανθρακονημάτινα ψαλίδια.

 

Για την ώρα υπάρχει ένα μόνο κι έχει βοηθήσει αρκετά τον Pol Espargaro στα θετικά του αποτελέσματα και στην παρουσία του σχεδόν σταθερά στη δεκάδα.

 

Ο Ισπανός, μιλώντας για τον Dani, σχολίασε:

 

«Από την αρχή της σεζόν ανυπομονούσα να κάνουμε το πρώτο μας τεστ μαζί, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβη λόγω του τραυματισμού του».

 

«Τώρα, όλοι στην ΚΤΜ περιμένουμε να κάνει περισσότερα τεστ. Ανυπομονούμε ν’ ακούσουμε τα σχόλιά του και τι πιστεύει για τη μοτοσυκλέτα μας».

 

«Η βοήθειά του και η κάθε βοήθεια, είναι πολύτιμη για εμάς».

 

Την ίδια ώρα, ο Mike Leitner, ο Team Manager της ομάδας, σχολίαζε:

 

«Μέχρι τώρα είχαμε τέσσερεις οδηγούς που προέρχονται από την Yamaha στην ομάδα».

 

«Να γιατί η συνεισφορά του Dani είναι τόσο πολύτιμη για εμάς».

Επόμενο άρθρο »

Το μυστικό του Tony Arbolino

« Προηγούμενο άρθρο

Στο Brno για τεστ ο Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα