• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χρειάστηκε χρόνο ο Fabio
Αλλά κατέκτησε το 1ο του βάθρο!
Νέα 16/06/2019 - 21:57

Η εκκίνηση του Fabio Quartararo στο σημερινό Αγώνα δεν ήταν άσχημη τελική, όμως ο Γάλλος αποκάλυψε ότι χτύπησε τον Marquez και γι’ αυτό έμεινε πίσω στην εκκίνηση.

 

Όλα ήταν ιδανικά για τον 20χρονο, που θα ξεκινούσε από την pole position για 2η φορά φέτος, ωστόσο αυτή η επαφή τον έκανε να χάσει αρκετές θέσεις.

 

Από μια πλευρά, ο Fabio στάθηκε τυχερός, καθώς θα μπορούσε να είναι κι αυτός στο περιστατικό με την 4πλή πτώση εξαιτίας του λάθους του Lorenzo.

 

Στη συνέχεια έδειξε το δυνατό του ρυθμό και κέρδισε άξια το βάθρο, κερδίζοντας την Ducati του Danilo Petrucci.

 

Κι όλα αυτά ενώ δέκα ημέρες πριν έκανε εγχείριση arm-pump!

 

«Νομίζω έκανα την καλύτερή μου εκκίνηση φέτος κι έχασα μόνο δυο θέσεις, αλλά στην 4 έκανα ένα μικρό λάθος κι ακούμπησα τον Marc κι έχασα θέσεις».

 

«Είδα την πτώση μπροστά, αλλά δεν κατάλαβα ποιος έκανε το λάθος. Ήταν δύσκολος Αγώνας, γιατί και η Suzuki και η Ducati ήταν δυνατές στην ευθεία».

 

Προς το τέλος, ένα λάθος του Alex Rins θα έκανε ακόμα πιο εύκολο το έργο του Quartararo, για να φτάσει τελική στη δεύτερη θέση.

 

«Στο πρώτο κομμάτι κατάφερα να περάσω τον Danilo και μετά είπα ότι έπρεπε να κάνω διαφορά στα επόμενα κομμάτια, ώστε να μην με περάσει στην ευθεία».

 

«Και νομίζω ότι τα καταφέραμε καλά».

 

«Με την αδρεναλίνη από τις μάχες, ούτε σκεφτόμουν τον πόνο, ούτε ένοιωσα πόνο. Τώρα πονάει λίγο, αλλά οκ… εκείνη την ώρα κάνεις τον Αγώνα σου».

 

Ο Fabio ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας, ενώ πέρα από το δικό του πρώτο βάθρο, ήταν και το πρώτο της ομάδας του στη μεγάλη κατηγορία.

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez υπερασπίζεται τον Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Έκανα λάθος…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα