• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Marquez υπερασπίζεται τον Lorenzo
«Δεν ήταν εκτός ελέγχου»
Νέα 16/06/2019 - 22:12

Η τέταρτη φετινή του νίκη ίσως και να είναι η πιο αποφασιστικής σημασίας για έναν ακόμα Τίτλο στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο Marc Marquez την πανηγύρισε, αλλά έσπευσε και να υπερασπιστεί τον ομόσταυλό του μετά το τέλος του Αγώνα, για το περιστατικό με την 4πλή πτώση.

 

Ο Jorge προσπαθούσε να περάσει τον Vinales, όταν φρέναρε πιο δυνατά για ν’ αποφύγει τον Dovi, το μπροστινό του δίπλωσε και έριξε μαζί του τόσο τους δυο αυτούς αναβάτες, όσο και τον Valentino Rossi.

 

«Φυσικά και όποιος το δει απέξω θα πει: μα τι κάνει ο Lorenzo; Για μένα όμως δεν είναι έτσι», είπε και πρόσθεσε:

 

«Ήταν στη γραμμή του, αλλά στάθηκε άτυχος καθώς έχασε το μπροστινό, ενώ ο Dovi και ο Vinales είναι εκτός γραμμής… ήταν εκεί και τους χτύπησε».

 

Πριν τέσσερα χρόνια είχε γίνει ένα παρόμοιο περιστατικό, μόνο που τότε ήταν ο Lorenzo αυτός που πλήρωνε το λάθος του Andrea Iannone.

 

Ο Marc συνέχισε λέγοντας:

 

«Όταν έχεις 2-3 μοτοσυκλέτες MotoGP μπροστά σου, το slipstream είναι εκεί και μπορεί να εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, όπως έγινε π.χ. πριν 4 χρόνια, όταν ο Iannone έριξε τον Jorge».

 

«Ο Lorenzo δεν ήταν εκτός ελέγχου, αλλά ατυχώς για τους άλλους έχασε το μπροστινό, κάτι που εύκολα γίνεται εκεί, ειδικά με γεμάτο ντεπόζιτο».

 

Τα λόγια αυτά έρχονται λίγες ώρες μετά την ένταση ανάμεσα στους δυο ομόσταυλους στις ΕΔ3 και στις δηλώσεις του Marc που ζητούσε την τιμωρία του Jorge.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Τέτοια λάθη;

« Προηγούμενο άρθρο

Χρειάστηκε χρόνο ο Fabio

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα