• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrux: 3ος στο Montmelo;
Πιο δύσκολο από την 1η θέση στο Mugello!
Νέα 17/06/2019 - 12:00

Ο Danilo Petrucci ήταν από τους τυχερούς που απέφυγαν την πτώση στην αρχή του Αγώνα και συνέχισε, για να κατακτήσει το 3ο συνεχόμενο βάθρο του.

 

Ένα βάθρο για το οποίο σχολίασε: «Ήταν πιο δύσκολο να πάρω την 3η θέση σήμερα, παρά τη νίκη στο Mugello

 

Έχοντας δει από κοντά την 4πλη πτώση που προκάλεσε ο Lorenzo, είπε:

 

«Ο Jorge ήταν πολύ επιθετικός. Πριν από εκείνη τη στροφή ο Valentino με πέρασε και ο Jorge ήταν πολύ γρήγορος. Είπα από μέσα μου: αν καταφέρουν και πάρουν τη στροφή, θα γυρίσω στα pits και θ’ αποσυρθώ».

 

«Το ατύχημα αυτό με βοήθησε, αλλά ήταν κακοτυχία για την ομάδα. Ήταν χαρούμενοι με το αποτέλεσμα, αλλά όχι όπως συνήθως. Τους καταλαβαίνω».

 

Η τρίτη θέση πάντως, τον ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο στις συνομιλίες για την ανανέωση του συμβολαίου του.

 

«Κανείς δεν μου έχει μιλήσει ακόμα. Ίσως το βάθρο να είναι καλό θέμα για συζήτηση. Η λύση που επιλέγω είναι η καλύτερη: δεν το σκέφτομαι και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να τους πείσω».

 

«Ποτέ δεν είχα τρία συνεχόμενα βάθρα στην καριέρα μου, αλλά και ποτέ δεν ήμουν σε εργοστασιακή ομάδα. Οπότε δεν είναι έκπληξη που κάνω καλή σεζόν, μιας και έχω την καλύτερη μοτοσυκλέτα που είχα ποτέ».

 

«Αρχίζω και συνηθίζω ορισμένα αποτελέσματα. Θα είναι μεγάλη η ικανοποίηση όταν γυρίσω σπίτι και βάλω το τρόπαιο στο ράφι».

 

Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα στο Montmelo.

 

«Όλοι ήμασταν αναποφάσιστοι για τα ελαστικά, ακόμα και την τελευταία στιγμή, στο σχηματισμό εκκίνησης. Ήμουν από τους πρώτους που εμπιστεύτηκα το μαλακό κι ήταν η σωστή επιλογή».

 

«Έχω δουλέψει σκληρά για να είμαι ήπιος με τα ελαστικά και προσπαθώ να οδηγώ ομαλά. Όταν ήμουν στη 2η θέση, κατάλαβα ότι θα κατέστρεφα τελείως τα ελαστικά αν προσπαθούσα να ακολουθήσω τον Marc».

 

Ύστερα, είχε να ανησυχεί για τον Alex Rins και την Suzuki του.

 

«Ξέφυγα μπροστά γρήγορα για να τον εμποδίσω να με περάσει. Αλλά όταν με πέρασε, κατάλαβα ότι δεν είχαμε διαφορές κι ότι θα έπαιρνα το βάθρο».

 

«Μετά με πέρασε ο Quartararo και ήταν λίγο πιο γρήγορος. Το να τον ακολουθήσω θα ήταν επικίνδυνο κι έτσι προτίμησα να συμβιβαστώ».

Επόμενο άρθρο »

Montmelo Test: Οι χρόνοι στις 12:00

« Προηγούμενο άρθρο

Όλα έτοιμα για το τεστ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα