• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo Test: Οι χρόνοι στις 12:00
Πρώτος ο Rins, δυο οδηγοί στο 1:39
Νέα 17/06/2019 - 12:44

Ξεκίνησε το τεστ στο Montmelo για τους οδηγούς και τις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, το οποίο θα ολοκληρωθεί σήμερα.

 

Η πίστα, όπως αναμενόταν, είναι σε καλύτερη κατάσταση σήμερα, ενώ και το πρωί οι χαμηλότερες θερμοκρασίες βοήθησαν τους οδηγούς.

 

Έτσι, δυο από αυτούς κατάφεραν να κάνουν χρόνο κάτω από το 1:40, με τον Alex Rins και την Suzuki να φιγουράρουν στην πρώτη θέση.

 

Ο Ισπανός είναι περίπου δυο δέκατα πάνω από το χρόνο που έδινε στον Fabio Quartararo την pole position το Σάββατο.

 

Πίσω του, με διαφορά 0,319’’, είναι ο Maverick Vinales, ένας από τους χαμένους της χτεσινής ημέρας, από το λάθος του Jorge Lorenzo.

 

Ο Pol Esparagaro έχει βάλει την ΚΤΜ του στην 3η θέση, μπροστά από τον Cal Crutchlow, ενώ ο Andrea Dovizioso κλείνει την πεντάδα των πρώτων.

 

Το σημερινό τεστ είναι σημαντικό για τις ομάδες και τους οδηγούς, καθώς θα δοκιμάσουν αρκετά πράγματα, κάποια από τα οποία ήδη είδαμε από την Παρασκευή.

 

Επιπλέον, θα έχουν στη διάθεσή τους και κάποια νέα ελαστικά της Michelin για να αξιολογήσουν.

 

Πιο συγκεκριμένα, πέρα από τα ελαστικά που είχαν το Σ/Κ, η Michelin έφερε τρία νέα πίσω: ένα με πιο σκληρή γόμα, ένα με σκελετό ειδικά για τις πίστες σε Ταϋλάνδη/Αυστρία κι ένα με διαφορετικό σκελετό για ακόμα καλύτερη απόδοση.

 

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Piero Taramasso της Michelin, έλεγε το Σάββατο ότι στην εταιρεία πιστεύουν ότι τα ελαστικά με το νέο σκελετό μπορεί να δώσουν ως και μισό δευτερόλεπτο στους οδηγούς!

Επόμενο άρθρο »

Montmelo Test: Οι χρόνοι στο διάλειμμα

« Προηγούμενο άρθρο

Petrux: 3ος στο Montmelo;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα