• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakagami: H Honda του ’19
Μισό δευτερόλεπτο ταχύτερη στις συγκρίσεις!
Νέα 21/06/2019 - 09:33

Στο τεστ του Montmelo, ο Takaaki Nakagami είχε την ευκαιρία να οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα του 2019.

 

Ο Ιάπωνας, που είναι 8ος για την ώρα στο Πρωτάθλημα, έχει στη διάθεσή του μια μοτοσυκλέτα του 2018, με την οποία κατάφερε να μπει στην 5άδα στο Mugello.

 

Με την RC213V του ’19, ο Taka έκανε χρόνο στο 1:39,555 προς το τέλος της ημέρας, όταν οι θερμοκρασίες ήταν πιο ευνοϊκές.

 

Αμέσως μετά, θέλοντας να κάνει σύγκριση με τη δική του μοτοσυκλέτα, ο Nakagami βγήκε στην πίστα με τις ίδιες ρυθμίσεις όπως πριν, αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από 1:40,092.

 

Αργότερα δήλωνε:

 

«Η αίσθηση είναι αρκετά θετική. Φυσικά υπάρχει πάντα κάτι θετικό και κάτι αρνητικό, αλλά σε γενικές γραμμές η αίσθηση είναι καλή».

 

«Είμαι χαρούμενος γι’ αυτή την ευκαιρία, με το HRC να θέλει ν’ ακούσει τη γνώμη μου. Δεν κάναμε καμμία αλλαγή, αλλά κατεβάσαμε αρκετά το χρόνο κι αυτό είναι θετικό».

 

Ο ομόσταυλος του Nakagami πάντως, ο Cal Crutchlow, επέμεινε και μετά το τεστ σ’ αυτά που λέει καιρό τώρα: ότι η νέα μοτοσυκλέτα δεν του δίνει καλή αίσθηση στο μπροστινό μέρος.

 

«Είναι Δευτέρα και πάντα η πρόσφυση αυτή τη μέρα είναι καλύτερη, όμως η μοτοσυκλέτα εξακολουθεί να είναι δύσκολη. Πιο δύσκολη από του ’18. Αλλά η Honda το ξέρει».

 

«Δεν νομίζω να υπάρχει εύκολη λύση, αλλά δουλεύουν για να βρουν μια και αυτό είναι καλό».

 

«Είναι συνδυασμός πολλών πραγμάτων, αλλά αυτό που θα μπορούσε να βελτιωθεί πρώτα, είναι η απόδοσή της στις στροφές».

 

«Κι αυτό θα μας βοηθήσει με τη δύναμη που χρειάζεται για να την οδηγήσεις, διότι πιέζεις τη μοτοσυκλέτα για να στρίψει και μετά πιέζουμε πάλι στις αλλαγές κατεύθυνσης».

Επόμενο άρθρο »

Smith: Φτηνά τη γλύτωσε ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Χάνει το Mission Winnow η Ducati;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα