• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Φτηνά τη γλύτωσε ο Lorenzo
Όχι όμως κι εγώ… για «παρόμοιο» περιστατικό!
Νέα 21/06/2019 - 10:01

Πέντε είναι οι προγραμματισμένες έκτακτες συμμετοχές του Bradley Smith για φέτος, με τον Βρετανό να κάνει την 3η του στο GP του Montmelo.

 

Στην αρχή, όμως, του Αγώνα, ο Smith έκανε το λάθος (μόλις στον πρώτο γύρο) κι είχε μια πτώση, ενώ χτύπησε τον ομόσταυλό του στην Aprilia, τον Aleix Espargaro.

 

Το λάθος του Smith ήρθε στην 10, ενώ στον αμέσως επόμενο γύρο είχαμε το λάθος του Jorge Lorenzo στην ίδια ακριβώς στροφή, με τον Jorge να ρίχνει τους Dovi/Rossi/Vinales.

 

Για το λάθος του, που στοίχισε στον Espargaro που τραυματίστηκε στο πόδι, ο Bradley Smith τιμωρήθηκε με 3 θέσεις ποινής στην εκκίνηση του επόμενου Αγώνα του.

 

Οι Αγωνοδίκες όμως, για το παρόμοιο – όπως το χαρακτήρισε ο Smith – περιστατικό με τον Lorenzo, αποφάνθηκαν ότι δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί ο Ισπανός.

 

«Δεν μπορώ να ελέγξω τους Αγωνοδίκες, αλλά πιστεύω ότι αυτό που συνέβη μ’ εμένα είναι πολύ, πολύ ίδιο με την περίπτωση του Jorge».

 

«Εγώ έβγαλα εκτός έναν κι ο Jorge τρεις… αλλά καταλαβαίνω την απόφαση των Αγωνοδικών. Πάντως πιστεύω ότι πολύ φτηνά τη γλύτωσε. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο».

 

Για τη δική του πτώση, ο Smith - που τραυματίστηκε ελαφρά στον αντίχειρα του αριστερού χεριού – εξήγησε:

 

«Προσπάθησα να περάσω τον Miguel Oliveira κι όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που ο Zarco βούτηξε στην εσωτερική του Aleix».

 

«Ο Aleix αναγκάστηκε να ανοιχτεί κι εγώ δεν είχα που να πάω. Έκανα ό,τι μπορούσα για ν’ αποφύγω το συμβάν».

 

«Προφανώς φαντάζεστε τον πανικό μου, όταν συνειδητοποίησα ότι θα έριχνα τον ομόσταυλό μου. Αλλά δεν μπορούσα να πάω πουθενά».

Επόμενο άρθρο »

Alex Marquez: To MotoGP;

« Προηγούμενο άρθρο

Nakagami: H Honda του ’19

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα