• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Alex Marquez: To MotoGP;
Μπορώ να περιμένω μέχρι το 2021
Νέα 21/06/2019 - 11:24

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε Ισπανική εφημερίδα, ο Alex Marquez δήλωσε ότι δεν βιάζεται να κάνει την κίνηση για τη μεγάλη κατηγορία.

 

Το όνειρό του, φυσικά, είναι να αγωνιστεί εκεί, αλλά αν δεν βρεθεί κάτι καλό για το 2020, δεν θα τον πειράξει να μείνει για μια ακόμη σεζόν στην Moto2.

 

«Είμαι ρεαλιστής. Το όνειρό μου είναι ν’ ανέβω στη μεγάλη κατηγορία, αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχουν πολλές θέσεις και πρέπει να σκεφτούν πολλά πράγματα».

 

«Προτιμώ να μην το σκέφτομαι γιατί αυτό μα βάραινε τα τελευταία χρόνια. Αν κάνω καλά τη δουλειά μου, ο Emilio θα έχει περισσότερη ισχύ για να πετύχει κάτι τέτοιο».

 

Με τις θέσεις στην Pramac να κλείνουν, ο Alex Marquez ίσως θα μπορούσε να βρει μοτοσυκλέτα στην Avintia ή στην Tech3 για το 2020.

 

Αλλά, όπως λέει: «Όταν κάνεις την κίνηση, πρέπει να είναι η σωστή, γιατί μετά είναι δύσκολο να γυρίσεις πίσω».

 

«Το πιο σημαντικό για μένα είναι το κλίμα και η οικογένεια που θα δημιουργήσουμε. Θα υπέγραφα και τώρα για να μείνω άλλον ένα χρόνο στην Moto2. Είμαι πολύ χαρούμενος με την τωρινή μου ομάδα».

 

Και ποια μοτοσυκλέτα θα προτιμούσε να οδηγεί στη μεγάλη κατηγορία;

 

«Επειδή ο αδερφός μου είναι σε Honda, δεν σημαίνει ότι κι εγώ πρέπει να πάω εκεί. Ο καθένας χαράζει το δικό του μονοπάτι».

 

«Φαίνεται ότι η Ducati και η Yamaha είναι πιο εύκολες για έναν rookie. Η Honda είναι πιο δύσκολη. Η Suzuki είναι επίσης καλή».

 

«Πρέπει να δεις τις όποιες πιθανότητες και μετά ν’ αποφασίσεις».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Misano: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Smith: Φτηνά τη γλύτωσε ο Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα