• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FOLGER: Με υψηλό ηθικό εν όψει 2010.
Ο Γερμανός στοχεύει να τερματίσει στην πεντάδα του Πρωταθλήματος την επόμενη χρονιά.
Νέα 29/11/2009 - 22:10

Η νίκη του Jonas Folger στον τελευταίο γύρο του Ισπανικού Πρωταθλήματος CEV Buckler, στην πίστα του Ricardo Tormo τον γέμισε αισιοδοξία εν όψει της επόμενης χρονιάς. Ο Folger χρησιμοποίησε τον αγώνα ως ευκαιρία γνωριμίας με τη μοτοσυκλέτα που θα οδηγεί την επόμενη χρονιά, για την ομάδα της Ongetta Team I.S.P.A. και κατόρθωσε να πάρει τη νίκη.

 

"Η πρόθεσή μου ήταν να δοκιμάσω την καινούρια μου μοτοσυκλέτα, την RSA. Ήθελα να αποκτήσω μια καλή πρώτη επαφή, πριν την έναρξη των χειμερινών δοκιμών", εξήγησε ο Folger. "Η μοτοσυκλέτα δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη στην οδήγησή της, αλλά δουλέψαμε όλο το σαββατοκύριακο πάνω σε διαφορετικές ρυθμίσεις. Στην αρχή τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, αλλά στο ζέσταμα καταλήξαμε σε κάποιες αρκετά καλές επιλογές."

 

Ο Folger τερμάτισε 12ος στην κατάταξη του Πρωταθλήματος 125cc για το 2009, στην πρώτη χρονιά συμμετοχής του στο θεσμό. Μάλιστα, κατόρθωσε να πάρει και ένα βάθρο στο Le Mans. Ο στόχος του Γερμανού για το 2010 είναι να τερματίσει μέσα στην πρώτη πεντάδα της τελικής κατάταξης. "Θα συνεχίσω με αυτή την ομάδα επειδή είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται και από το κλίμα που επικρατεί. Αυτή τη χρονιά είχα κάποια καλά αποτελέσματα, οπότε ο στόχος μου για την επόμενη χρονιά είναι να ολοκληρώσω το Πρωτάθλημα στην πρώτη πεντάδα. Σίγουρα πρέπει να βελτιωθώ, γι' αυτό και και δοκίμασα τη μοτοσυκλέτα στην Valencia. Είναι πολύ σημαντικό να δοκιμάσουμε αρκετές διαφορετικές ρυθμίσεις και να καταλήξουμε σε κάποιες τις οποίες θα χρησιμοποιήσουμε στις διάφορες πίστες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος", ολοκλήρωσε ο Folger.

Επόμενο άρθρο »

PEDERCINI: Επιστροφή της Ιταλικής ομάδας στα grid του Πρωταθλήματος WSBK.

« Προηγούμενο άρθρο

MARQUEZ: Ξεκινάει την προετοιμασία με την ομάδα της Ajo Motosport.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα