• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Misano: Αγώνας 2
Έπεσε ο Bautista, νίκησε ο Rea, παίρνει φωτιά το Πρωτάθλημα!
Νέα 23/06/2019 - 17:13

Στο 100% εκμεταλλεύτηκε ο Jonathan Rea το λάθος του Bautista σήμερα και παίρνοντας τη νίκη στον 2ο Αγώνα, μείωσε τη διαφορά του από τον Ισπανό στους 16β!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έκανε λάθος στον Superpole Race, τον οποίο κέρδισε ο Bautista, κατορθώνοντας ωστόσο να τερματίσει στην 5η θέση.

 

Όμως η ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στην αρχή του δεύτερου Γύρου το μεσημέρι, ήταν χρυσή και την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο.

 

Ο Bautista είχε πάρει τα ηνία του Αγώνα, όταν στην 4η στροφή της πίστας είχε ένα lowside. Επέστρεψε στον Αγώνα, αλλά ήταν τελευταίος και 40’’ μακριά από τους μπροστά.

 

Ο Rea κυνήγησε τον ομόσταυλό του, τον Leon Haslam, αλλά και τον Toprak Razgatlioglu, που επίσης ήταν στις πρώτες θέσεις.

 

Ο Τούρκος κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην αρχή του 5ου γύρου, την ώρα που ο Jonathan Rea άφηνε στην 3η θέση τον Haslam.

 

Ο Rea έβαλε στο στόχαστρό του την ιδιωτική Kawasaki του Τούρκου, καθώς οι δυο τους είχαν κάνει διαφορά από τους υπόλοιπους.

 

Τρεις γύρους πριν το τέλος, ο Rea αποφάσισε να κάνει την κίνησή του και επιτέθηκε στα φρένα της 1 στον αντίπαλό του!

 

Όμως ο Razgatlioglu δεν ήταν εύκολος αντίπαλος. Έμεινε κοντά στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και στον τελευταίο γύρο επιχείρησε να πάρει τη νίκη!

 

Η επίθεσή του έγινε στην 4η στροφή, αλλά στην έξοδο δεν κατάφερε να κρατήσει τη γραμμή του και ο Rea το εκμεταλλεύτηκε.

 

Από εκεί και πέρα άντεξε μέχρι το τέλος και πήρε μια πολύ σημαντική νίκη για το Πρωτάθλημα, την 75η του στην καριέρα του στα SBK.

 

Ο Τούρκος έχασε την ευκαιρία ν’ ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ωστόσο ήταν για έναν ακόμα Αγώνα εντυπωσιακός.

 

Μάλιστα κέρδισε με διαφορά τον Leon Haslam, με την Kawasaki να έχει τρεις μοτοσυκλέτες της στο βάθρο των νικητών.

 

Ο Alex Lowes εξασφάλισε την 4η θέση, μετά από ένα λάθος του Marco Melandri στα 2/3 του Αγώνα, που ανέβασε τον Michael Ruben Rinaldi στην 5η θέση.

 

Ο τελευταίος ήταν και η καλύτερη Ducati σήμερα αφήνοντας πίσω του τόσο την BMW του Tom Sykes, όσο και την εργοστασιακή Panigale V4 R του Chaz Davies.

 

Ο Michele Pirro ολοκλήρωσε την έκτακτη συμμετοχή του στο Misano στην 8η θέση με τον Lorenzo Zanetti (στη θέση του τραυματία Laverty) να ακολουθεί.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Jordi Torres (Kawasaki), με την BMW του Markus Reiterberger και την Yamaha του Loris Baz ν’ ακολουθούν.

Επόμενο άρθρο »

Rea: Ο Bautista δεν είναι ανίκητος!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Misano: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα