• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Ο Bautista δεν είναι ανίκητος!
Η ίδια ιστορία απέναντι στον Alvaro…
Νέα 24/06/2019 - 10:17

Σχεδόν τέλειο ήταν το Σ/Κ του Jonathan Rea στην πίστα του Misano, με τον Ιρλανδό να παίρνει δυο νίκες και να μειώνει σημαντικά τη διαφορά του στη βαθμολογία.

 

Για το μόνο που μετανιώνει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, είναι για το λάθος και την πτώση του στον Superpole Race, στον οποίο τερμάτισε όμως στην 5η θέση.

 

«Σήμερα είχε την περισσότερη ζέστη απ’ όλο το Σ/Κ, αλλά ήξερα καλά τη δυναμική μου και το ρυθμό μου. Στην πραγματικότητα είχα καταπληκτικό ρυθμό».

 

«Στόχος μου ήταν να μείνω κοντά με τον Alvaro, αλλά μετά έπεσε. Δεν του πήρε πολύ να κάνει το λάθος, ειδικά μιας και δεν είχαμε πρόσφυση».

 

«Εγώ δεν ήθελα να πιέσω τόσο και θα δεχόμουν και τη δεύτερη θέση, με δεδομένο ότι ο ρυθμός του Toprak ήταν εντυπωσιακός».

 

«Εκείνη τη στιγμή είχα ένα αγγελάκι κι ένα διαβολάκι πάνω απ’ τους ώμους μου. Το ένα μου έλεγε να πάρω τη 2η θέση και το άλλο να πάω για τη νίκη».

 

Πολλοί συζητούν στο paddock για τον Τούρκο, τον Toprak Razgatlioglu, ότι αξίζει μια θέση στην εργοστασιακή ομάδα της Kawasaki.

 

«Έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα στη διάθεσή του. Είναι δύσκολο να πω όμως… υπάρχουν πολλοί ανταγωνιστικοί οδηγοί και λίγες μοτοσυκλέτες».

 

«Ο Toprak σίγουρα είναι πολύ δυνατός. Οδηγεί πολύ καλά και ήδη το ξέραμε στο Donington πέρυσι, όταν ανέβηκε στο βάθρο μπροστά από εμένα».

 

Με την πτώση και το λάθος του Bautista, το Πρωτάθλημα παίρνει φωτιά και η διαφορά των δυο αναβατών είναι στους 16 μόλις βαθμούς.

 

«Είναι η ίδια ιστορία με τον Alvaro… στην Superpole ήταν δύσκολο να του αντισταθώ και μετά, στον 2ο Αγώνα, είδα ότι έπεσε».


«Τι να πω… σίγουρα δεν είναι ανίκητος και το είδαμε αυτό το Σ//Κ».

 

Στόχος του, πλέον, είναι να ασκεί περισσότερη πίεση στον Ισπανό, ώστε να τον οδηγεί σε λάθη;

 

«Στόχος μου είναι να παίρνω όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς, μιας και θα έρθει η ευκαιρία και τότε πρέπει να την εκμεταλλευτείς».

 

«Γι’ αυτό δεν ξεχνάω το 2016… Δεν μπορούσαμε να πάρουμε νίκη μέχρι το τέλος της σεζόν Ο Chaz κυριαρχούσε τότε, αλλά εμείς πήραμε τον Τίτλο».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Τώρα θα παίρνει λιγότερα ρίσκα

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Misano: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα