• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Το πρόβλημα του Rossi είναι η ομάδα
Τώρα πρέπει ν’ αποφασίσει τι θα κάνει
Νέα 02/07/2019 - 11:33

Για το Ολλανδικό GP μίλησε ο Carlos Pernat, ο γνωστός μάνατζερ στο χώρο του paddock, τα λεγόμενα του οποίου και πάλι έχουν το ενδιαφέρον τους.

 

«Η Κυριακή ήταν η καλύτερη ημέρα της Yamaha μέχρι στιγμής. Τρεις οδηγοί της ήταν στο βάθρο, με τον Quartartaro να είναι φαινόμενο καθώς ανέβηκε εκεί αν και δεν είναι 100% έτοιμος».

 

«Για τον Rossi, όμως, ήταν μια μαύρη μέρα και τρία τινά μπορούμε να υποθέσουμε: πρώτον ότι τελειώνει η καριέρα του, δεύτερον ότι φταίει η Μ1 και τρίτον ότι φταίει η ομάδα».

 

«Δεν νομίζω ότι ισχύουν τα δυο πρώτα, ειδικά αν δει κανείς την απόδοση των άλλων τριών Μ1 στην Ολλανδία. Το πρόβλημα είναι με την ομάδα του και πρέπει να δει τι θα κάνει».

 

«Θα είναι δύσκολη απόφαση, αλλά πρέπει να την πάρει ειδάλλως δεν θα επιστρέψει εκεί όπου ήταν στο παρελθόν».

 

«Όμως και η Ducati τα πήγε άσχημα στο Assen. Ήταν μακριά σε ρυθμό κι έδειξε ότι έχασε την κυριαρχία της. Νομίζω ότι ο Dall’Igna πρέπει να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος».

 

«Κι αυτό επειδή τα δυο τελευταία χρόνια η μοτοσυκλέτα του ήταν ανώτερη αλλά δεν κατάφερε να πάρει Τίτλο».


«Το πρόβλημα είναι ότι έχουν δυο ομόσταυλους που είναι φίλοι κι αυτό δεν μπορεί να υφίσταται στον ανταγωνιστικό κόσμο των αγώνων».

 

«Δεν μ’ αρέσει καθόλου, μιας και ο ομόσταυλός σου πρέπει να είναι ο νούμερο ένα εχθρός σου. Νομίζω ότι θα σκέφτηκαν την περίπτωση του Lorenzo, αν και η πτώση του την Παρασκευή θα απομάκρυνε ένα τέτοιο σενάριο».

 

«Μετά έχουμε τον Marquez, που οδηγεί με τρόπο που κανείς μας δεν είχε δει μέχρι τώρα. Δεν παίρνει ρίσκα στα ελεύθερα και δεν πέφτει πια και μετά συμβιβάζεται στον Αγώνα».

 

«Δεν θεωρώ ότι η Honda είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα, μιας και όταν την πιέζεις παραπάνω πέφτεις. Το Πρωτάθλημα πρέπει να θεωρείται τελειωμένο, μιας κι έχει προβάδισμα σχεδόν 2 Αγώνων επί των αντιπάλων του».

 

«Σε λίγο καιρό πάντως, θα έχει να κάνει με τον Quartararo που ήταν φαινόμενο στα 15 του και εξακολουθεί να είναι φαινόμενο και τώρα».

 

«Μετά πρέπει να πούμε και για το λάθος του Rins. Ένα λάθος μόλις στον τρίτο γύρο κι ενώ θα μπορούσε να παλέψει για τη νίκη ή τουλάχιστον για τη δεύτερη θέση».

Επόμενο άρθρο »

Νέο βάθρο για τον Φουρθιώτη στην Ιταλία!

« Προηγούμενο άρθρο

«Περίεργη» η πτώση του Rins

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα