• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: 66 μοίρες όχι γιατί μ’ αρέσει
Αλλά επειδή πρέπει…
Νέα 05/07/2019 - 21:25

Ένα νέο ρεκόρ σε κλίση της μοτοσυκλέτας έκανε ο Marc Marquez στο Sachsenring σήμερα, πλαγιάζοντας στις 66 μοίρες στην 3η στροφή της πίστας!

 

Εντυπωσιακό; Σίγουρα, αλλά ο Marc εξηγεί ότι δεν το κάνει επειδή μπορεί ή επειδή του αρέσει, αλλά επειδή πρέπει:

 

«Η κλίση που χρησιμοποιούμε όλη τη χρονιά είναι μεγάλη κι αυτό επειδή η μοτοσυκλέτα δεν στρίβει. Δεν είναι επειδή έτσι είναι το στυλ μου, ή επειδή μ’ αρέσει Πρέπει να το κάνω».

 

Για να στρίβει καλύτερα η RC213V, ο Marc και η ομάδα έκαναν περισσότερες δοκιμές με το πλαίσιο της Honda. Γι’ αυτό και σήμερα είχε το ενισχυμένο με carbon πλαίσιο στη διάθεσή του.

 

«Ακόμα δεν είναι 100% ξεκάθαρο ποιο είναι καλύτερο. Θα έχουμε και τα δυο πλαίσια και αύριο Και με τα δυο είμαι γρήγορος. Αυτό είναι καλό και κακό, μιας και δεν ξέρεις ποιο είναι καλύτερο».

 

Το καλό, πάντως, για τον Marquez, είναι ότι: «…έχουμε καλή βάση στη μοτοσυκλέτα και γι’ αυτό μπορούμε και ασχολούμαστε με κάτι τόσο μεγάλο, όσο το πλαίσιο».

 

Ο Marc, μετά από πολύ καιρό έβαλε καινούργιο πίσω ελαστικό στις τελευταίες ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής.

 

«Ναι, έχει περάσει καιρός… αλλά το έβαλα όχι γιατί ήθελα να κάνω τον καλύτερο χρόνο, αλλά επειδή είχαμε πλάνο να δοκιμάσουμε όλα τα ελαστικά για τον Αγώνα».

 

«Για το μπροστά σίγουρα θα έχω το σκληρό. Για το πίσω δεν ξέρω ακόμα. Έχω χρησιμοποιήσει και τα τρία: μαλακό, μεσαίο, σκληρό».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Τώρα οδηγώ με τον τρόπο μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Petrux: Πρέπει να βελτιωθούμε παντού!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα