• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring MotoGP ΕΔ3: Μπροστά ο Marquez
Άτυχος (;) ο Quartararo, εκτός 10άδας Rossi-Dovi
Νέα 06/07/2019 - 12:15

Ιδανικές οι συνθήκες σήμερα το πρωί στην Γερμανική πίστα, με 25ο C στον αέρα και στους 33-34ο C στην άσφαλτο. Έτσι, όλοι οι οδηγοί βελτίωσαν τους χρόνους τους.

 

Στα τελευταία λεπτά, όταν σχεδόν όλοι έβαλαν τα μαλακά ελαστικά, είχαμε τις συνεχείς αλλαγές και την προσπάθεια όλων να μπουν στη δεκάδα.

 

Την πρώτη θέση πήρε ο Marc Marquez με 1:20,347 που ήταν πολύ κοντά στο ρεκόρ πίστας που έχει ο ίδιος από πέρυσι με 1:20,270.

 

Πίσω του, ο Fabio Quartararo ήταν 0,168’’ πιο αργός αλλά – όπως και ο Marc – είχε εντυπωσιακό ρυθμό και καταπληκτική σταθερότητα στους γύρους του.

 

Ωστόσο, στα τελευταία λεπτά ο Γάλλος είχε έντονες ταλαντώσεις πάνω στη μοτοσυκλέτα του (με 262χλμ/ώρα) και βάζοντας τεράστια δύναμη για να ελέγξει την Μ1, έδειχνε να πονά πολύ στη συνέχεια.

 

Καθώς όδευε στο γκαράζ της ομάδας του, κρατούσε το αριστερό του χέρι και όχι αυτό στο οποίο είχε χειρουργηθεί πριν από μερικές εβδομάδες.

 

Την τρίτη θέση πήρε ο Maverick Vinales, με τους τρεις αυτούς οδηγούς – όπως και στο Assen – να είναι και πάλι από τους πιο γρήγορους στην πίστα.

 

Πολύ καλή και η παρουσία του Crutchlow, που κράτησε πίσω του τον Alex Rins και τον Franco Morbidelli.

 

Ο Rins, όπως και ο Mir – ο ομόσταυλός του – αλλά και ο Morbido, ήταν οι τρεις που μπήκαν στη δεκάδα έχοντας το σκληρό πίσω ελαστικό!

 

Και πάλι αρκετά πίσω οι Ducati, με τον Danilo Petrucci να είναι 7ος και μπροστά από την GP19 του Jack Miller. Οι Mir και P. Espargaro έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Αποτυχία για τον Andrea Dovizioso η 14η θέση (!) που πήρε σήμερα το πρωί, ενώ δεν κατάφερε να μπει στη δεκάδα για 7χιλ και ο Valentino Rossi.

Επόμενο άρθρο »

Μερική εξάρθρωση ώμου για Quartararo!

« Προηγούμενο άρθρο

Gigi καλεί Jorge

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα